Köylülerin taş ocağı tepkisi

Çorum merkeze bağlı Palabıyık ve Elmalı Köyü arasında taş ocağı kurulmasını bölgeye taş ocağı kurulmasına tepki gösterdi.

30 Aralık 2020 Çarşamba 15:05
Köylülerin taş ocağı tepkisi

Çorum merkeze bağlı Palabıyık ve Elmalı Köyü arasında taş ocağı kurulmasını karşı çıkan köylüler, sahaya çıkarak eleştirilerini dile getirdi.

Her iki köyü ilgilendiren alanda özel firma tarafından bölgeye taş ocağı kurulması için çalışma başlatıldı. ÇED raporu alan firma, kurulum çalışmalarına başladı.

Palabıyık ve Elmalı Köyü sakinleri  arazide toplanarak taş ocağının yapımına tepki gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla alana gelen köylüler, araziye çam fidanı dikip, ocağın yapımının durdurulmasını istedi.

Kaynak: Çorum DHA

Son Güncelleme: 31.12.2020 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-12-30 15:32:40

O araziye fidan dikmek için taş ocağı yapılmasını neden beklemişler acaba?

Avatar
Davut 2020-12-30 21:27:29

Her nedense birilerinin aklına birden çevre yeşil çiçek böcek geliveriyor bu günlerde
Memleketi adam gibi yönetebilmek için adam gibi hiçbir projesi olmayanlar hemen çevreci oluveriyorlar taşoranları sürüyorlar sahneye ayrıca bu eylem yapan vatandaşlara muhtara el altından bir şeyler verin sonuç ne oluyor
Altını çıkarmayın siyanür var
Nükleer santral kurmayın patlar
HES yapmayın doğa tahrip oluyor
Taş ocağı açmayın toz oluyor ...
CHP nin yeni muhalefeti

Avatar
Secaatin gül 2020-12-30 22:31:16

Doktor başkan sayın aşgin neredesin acabaga bisiklet yolu ile ve saçma sapan projelerle uğraşma işte ispat et doktorluğu nu

Avatar
KAPATILSIN 2020-12-31 22:11:49

TAŞ OCAKLARININ TAMAMI KAPATILSIN !
Bu taş ocakları kapanırsa, yenileri açılmazsa; Asfalt nasıl üretilecek, inşaatlar ne ile yapılacak. Allah aşkına alternatif nasıl bir ürün tavsiyesinde bulunacaklar acaba. Önerisi olan yazsın lütfen