KPSS kursları 30 Mart'ta başlıyor

Çorum İhtiyaç Kişisel Gelişim Kursu'nda Önlisans Ortaöğretim ve Lise KPSS kursları 30 Mart'ta başlıyor.

15 Mart 2016 Salı 09:30
KPSS kursları 30 Mart'ta başlıyor

Çorum İhtiyaç Kişisel Gelişim Kursu'nda Önlisans Ortaöğretim ve Lise KPSS kursları 30 Mart'ta başlıyor.

Kurs yöneticileri ikincisini düzenledikleri olağan medya toplantısında çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İkinci Bahar Lokantasında yapılan basın açıklamasında konuşan Çorum İhtiyaç Kişisel Gelişim Kursu Müdür Yardımcısı Adnan Yurtbay, Çorum'da yeni olmalarına rağmen halkın kendilerine gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti.

İhtiyaç Akademi'nin Çorum'da KPSS eğitimine ve memur adaylarının kariyer planlamasında ciddi bir katkı sağladığını kaydeden Yurtbay,  "Merkezimizde KPSS-A, Öğretmenlik, Memurluk ( Lisans - Önlisans - Orta Öğretim), Ales, DGS, YDS ve Uzaktan Eğitim gibi Ankara merkez şubelerimizde, uygulanan tüm kursları ve etkinlikleri verebilecek alt yapıya sahibiz" dedi.

Türkiye'nin 122 şubesinde sektör lideri olarak KPSS eğitimi veren İhtiyaç Akademi'nin Türkiye şubelerinin tümünü kapsayan Genel Memnuniyet Anketi sonucunda Çorum İhtiyaç Akademinin ilk yılı olmasına rağmen Türkiye sıralamasında 24. sıraya yerleştiğini dile getiren Yurtbay, bu önemli başarının temel sebebinin öğrenci memnuniyeti olduğunu vurgulayarak,  amaçlarının bu memnuniyeti sürdürmek ve Türkiye'de Çorum'un memur atamalarında hak ettiği seviyeye ulaştırmak olduğu belirtti.

KPSS'ye en uygun, rahat, pratik ve emin adımlarla gönül rahatlığıyla hazırlanmak isteyen tüm adayları İhtiyaç Akademi'ye davet eden Yurtbay, ayrıca öğretmenlerin ve diğer memur adaylarının zaman içinde yapılacak olan tercihleri konusunda merkezden profesyonel destek alabileceklerini de söyledi.

Yurtbay, Önlisans Ortaöğretim ve Lise KPSS kursunun 30 Mart'ta başlayacağını da açıkladı.

Çorum'un medeniyetin merkezi olduğunu ve eğitimde hak ettiği yere gelmesi gerektiğini ifade eden Yurtbay, "Kursiyerlerimize rahat çalışabilecekleri ve profesyonel hizmet alacakları bir ortan sunuyoruz. Bunu Türkiye'de profesyonel olarak yapan tek kursuz" şeklinde kaydetti.

Çorum İhtiyaç Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Onur Yalın ise Çorum'a gelirken Eğitim Fakültesinin olmamasının kendilerinde bir önyargıya neden olduğunu ancak kente geldikten sonra önyargıdan kurtulduklarını dile getirdi.

İhtiyaç Akademi olarak Türkiye'de şuan 200 bin öğrenciye hitap ettiklerini dile getiren Onur Yalın,  "Kurslarımızda devamlı online sınavlar yapıyoruz ve öğrenciler sonuçlarını Türkiye sıralamasında kaçıncı sırada yer aldıklarını hemen görebiliyorlar. Doküman konusunda da en iyiyiz. Bunu biz değil bizzat öğrencilerimiz söylüyorlar.  Şu an 122 olan şube sayısını 160'a yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

KPSS adına kafasında soru işareti olan herkesi Çorum İhtiyaç Akademi'ye davet eden Yalın, "Biz soruları cevaplamaya hazırız. Her kademe de yönlendirme ve yardım yapıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Basın toplantısına Türkçe öğretmeni Hasan Eroloğlu'da katıldı.

Son Güncelleme: 09.08.2018 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.