Kudüs birleştiriyor

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan Kudüs'te DSP'li Uluç Gürkan ile karşılaştı

18 Aralık 2017 Pazartesi 15:53
Kudüs birleştiriyor

Filistin’in Kudüs davası Türkiye’den farklı düşüncelere sahip insanları Kudüs’e çekiyor. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan Kudüs’te DSP’li Uluç Gürkan ile karşılaştı. Bir dönem TBMM Başkanvekilliği de yapan Uluç Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kudüs’te Kudüs üzerine konuştular.

Candan daha sonraki paylaşımında, “Filistin’de müslüman mahallelerini açık cezaevine dönüştüren utanç duvarının uzunluğu 700 km’yi bulmuş. Giriş çıkışlar İsrail askerlerinin iznine tabi. Ara sıra kapıları kapatıyorlar, hayatı yaşanmaz hale getiriyorlar...

Yeni yerleri açılmaya devam ediyor. İsrail istediği yeri gasp ediyor. Bu gidişle birkaç yıl içinde el koymadıkları yer kalmayacak.

Filistin meselesi teorik bir mesele haline gelecek.

Türkiye’den başka umut yok Filistin için. Arap hükûmetler  ABD’nin eyalet yönetimi gibi.” dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.