KÜLCÜ BERAAT ETTİ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yargılandığı dava, bugün yapılan 8. duruşmada beraatle sonuçlandı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 16:48
KÜLCÜ BERAAT ETTİ


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yargılandığı dava, bugün yapılan 8. duruşmada beraatle sonuçlandı. Mahkeme Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile diğer sanıklar Alper Zahir, Abdülaziz Layık ve Ahmet Özler’in üzerlerine atılı suçların delillerinin sabit olmaması nedeniyle ayrı ayrı beraatına karar verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve bazı belediye meclis üyeleri ile ilgili Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 8’inci duruşması bugün tamamlandı.

Mahkeme heyeti, bugün saat 14.30’da başlayan duruşmada Cumhuriyet Savcısı Osman Göl’ün iki hafta önce sunduğu mütealâsındaki beraat talebine uygun karar verdi.

Mahkeme heyeti müşteki Kadir Şimşek’in avukatının görevden ayrılma talebini ve ek süre talebini reddetti.

Eski Cumhuriyet Savcısı Ferhat Güven'in 12 Haziran 2012 tarihinde ‘kamu kurum veya kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak, icbar suretiyle irtikap suçlamasıyla’  açtığı dava, bugün gerçekleştirilen 8’inci duruşmada beraatle sonuçlanmış oldu. 

 

Geçen hafta Cuma günü yapılan duruşmada, müşteki avukatı Altan Akpınar’ın 2 günlük mazeret dilekçesi kabul edilmiş, duruşma tarihi bugüne ertelenmişti.




Son Güncelleme: 25.09.2013 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
omer yildirim 2013-09-25 21:09:07

adalet yerini buldu

Avatar
corumlu 2013-09-26 08:41:00

durmak yok aynen devam suya belediye hizmetlerine zam zam turkiyenin en pahali suyunu rekorunu kimse almasin corum elinden corum su yu en cok olan il ayni zamanda

banner165