Külcü icraatlarını takip ediyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ihalesi gerçekleştirilen projelerini takip ettiği bildirildi.

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:35
 Külcü icraatlarını takip ediyor


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün  ihalesi gerçekleştirilen projelerini takip ettiği bildirildi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, yapımı devam eden Buhara Kültür Merkezi, Yeni Terminal, Kentsel Dönüşüm Projesi, Nikah Sarayı, Kültür Sitesi Parkı, Vilayet Parkı, Engelli Eğitim Merkezi gibi inşaat çalışmalarını ziyaret eden Külcü, yetkililerden bilgi alıyor, çalışmaların zamanında ve projeye uygun şekilde tamamlanması için uyarılarda bulunuyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parktaki çalışmaları inceleyen Külcü, müteahhit firmadan bilgi aldı. Çalışmaların zamanında bitirilmesi talimatını tekrarlayan Külcü, Çorum’un bu çalışmalarla birlikte bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getirdi. Külcü, inşaat çalışmaları yürütülen tüm projelerin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün projeler olduğunu vurguladı. Park, altyapı, asfalt ve diğer belediye hizmetlerini büyük bir kararlılıkla ve Çorum’un ihtiyaçları doğrultusunda yürüttüklerinin altını çizen Külcü, “Projelerimizi hayata geçirirken bu süreçte Çorum halkını hep yanımızda gördük. Son yıllarda Çorum, belediyecilik hizmetleri bakımından hep örnek alınan bir kent oldu. Yaptığımız hizmetlerimizin hemşehrilerimiz tarafından takdir edilmesi ve diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor olması geldiğimiz konumun önemini gösteriyor. Çorum’da el atılmadık yer bırakmadık” dedi.




Son Güncelleme: 09.10.2013 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.