Külcü'ye bir kez daha çağrı

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Belediye Meclisi’ne çağrıda bulundu

11 Ocak 2018 Perşembe 18:42
Külcü'ye bir kez daha çağrı

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Belediye Meclisi’ne çağrıda bulunarak, Çorum esnafı adına Ahi Evran Sanayi Projesi’ne izin verilmesini istedi.

Bugün birlik binasında toplantı yapan yapan Kılıç, Zanaatkarlar Kooperatifi Başkanı Necmettin Uzun’un şahsına yönelik sözlerine cevap verdi.

Necmettin Uzun’un ihalesi yapılan işyerlerinin fiyatlarının daha sonra açıklanacağının belirtmesinin dersine iyi çalışmadığını gösterdiğini savunan Kılıç, “Biz Ahi Evran Projesi’ne belediye meclisi ve belediye başkanımızca yapımına izin verildiği takdirde dükkanların metrekare fiyatlarının 500 lira olacağını ilan etmiş, bununla ilgili aldığımız teklifleri de hali hazırda bulundurduğumuzu deklare etmiştik. Kaldı ki ilan ettiğimiz metrekare fiyatı devletimizin resmi gazetede yayımladığı 2017 yılı bayındırlık fiyatı ile de paralellik göstermektedir! Bununla ilgili bilgi http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/05/20170504-5.htm adresinden bakılabilir, Yani anlaşılacağı gibi ortaya konan rakamlar hayal ürünü değil, gerçeğin ta kendisidir. Şimdi Necmettin Uzun’un basında davet ettiği teklife cevabımı kendi hür irademle açıklıyorum. Sözleşmeye tamamen bağlı kalmak şartıyla belirttiğimiz, metrekaresi 700 liradan inşaatı derhal alıyoruz. Yarın işlemlerin resmiyet kazanması adına basın ve noter huzurunda gerçekleşmesi için kendi üzerimize düşen hazırlıklara hemen başlıyoruz.
Ayrıca Ahi Evran Projesi için gerekli izin verilirse, bu projeye devam edeceğimizi oradaki birim metrekare fiyatının da 500 lira olacağını belirtir, yukarıda ayrıntılı bir biçimde ifade ettiğim Zanaatkarlar Kooperatifi’ndeki dükkanların metrekaresini 700 liradan yapmayı taahhüt ediyor, değerli kamuoyuna saygı ile duyuruyorum” dedi.

Son Güncelleme: 12.01.2018 08:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengo 2018-01-12 09:43:12

Yiyemediniz esnafı bi