Külcü’den destek istediler

Çorum’da sokak hayvanlarının sahipsiz olmadığını göstermek ve onların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek isteyen Çorum PatiSev grubu hızla büyüyor.

21 Şubat 2017 Salı 20:08
Külcü’den destek istediler

Çorum’da sokak hayvanlarının sahipsiz olmadığını göstermek ve onların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek isteyen Çorum PatiSev grubu hızla büyüyor.



Bundan 2 ay önce sadece 2 kişi ile çıktıkları yolda şimdi onlarca kişinin desteği ile sokak hayvanlarını beslediklerini dile getiren PatiSev  kurucularından Aynur Tekin ve Gamze İnmez, gruplarının yüzlerce kişi olmasını umut ettiklerini ifade etti.



Tekin ve İnmez, tüm Çorumlulardan destek beklediğini ve bu sokak canlarının refahının beslemesinin vb. ihtiyaçlarının tüm insanlığın sorumluluğu altında olduğunu vurguladı.




Tekin, tüm Çorumlulardan özellikle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den başlattıkları sorumluluk projesi için destek istedi.



PatiSev  kurucularından Aynur Tekin ve Gamze İnmez, “Sizlerde PatiSev grubunun bu sorumluluk projesine bir katkıda bulunmak isterseniz bu güzel insanları gidip yerlerinde ziyaret edin, PatiSev büro adres: Ciftlik Caddesi No 8/A Çorum. İletişim: 
0537 766 32 56 (facebook Corum PatiSev Gamze İnmez)” dedi.


Son Güncelleme: 21.02.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2017-02-22 00:05:51

Evlerinde yakacakları olmayan üstlerine giyecek montu olmayan yiyecek ekmegi bulamayıp çöplerden yiyecek toplayan birçok insan var birazda onlar için çalışılırsa bence iyi olur kimse sokaktaki insanlar için grup kurup yardımcı olmak için çalışmıyor tabiki köpeklerde hayvanlarda aç kalmasın fakat sokaktaki insanlarada yardımcı olmak gerekli habercim 19 birazda o insanlar için haber yaparsanız daha iyi olur

Avatar
İsmail 2017-02-22 00:40:17

çaresiz kalan sokak hayvanlarına yardımcı oldukları için Allah razı olsun fakat insanlarımız bilinçli olmalılar köpekleri alıyorlar sonra sokaklara bırakıyorlar bu nasıl bir vicdansızlıktır bu insanlara büyük cezalar verilmeli

Avatar
Gölge 2017-02-22 14:26:24

Yeterki iyilik yapmak isteyin sokak hayvanları içinde grup var zor durumda ki insanlar için de.. Hüseyin Bey insanlar içinde grup bar siz yeterki yardım etmek isteyin iyilikte yarışanlar yazmanız yeterli Facebook a...

Avatar
Aysun 2017-02-22 19:38:49

Sayın Hüseyin bey. 365 gün 24 saat her kanal gazete dergi zaten bahsettiğiniz insanlar adına haber yapıyorlar. Siz nasıl denk gelmediniz şaşırdım. Önemli olanı ağzı dili olmayan canlılarınıza karşı da duyarlı olabilmek. Bu duyarli gruba destek olan herkese, haber yapan gazeteye çok teşekkür ederim.

banner165