Külcü'den işçilere teşekkür

Külcü asfalt çalışmalarını inceledi

10 Eylül 2017 Pazar 23:25
Külcü'den işçilere teşekkür

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, asfalt yapım çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir’le birlikte Bahar Sokaklarda incelemelerde bulunan Külcü, “asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir fedakârlıkla çalışan işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi hizmet, iyi gelecek.” dedi.







Son Güncelleme: 11.09.2017 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
he he 2017-09-11 17:49:58

bizde inandık

Avatar
Beton yorgunu 2017-09-17 00:26:14

Başkana birde metal yorgunu diyorlar.Yalan kendisi beton yorgunu baksana asfalt beton işlerinde bayağı becerikli.Başkan anket yapmışlar beton dokmede yüzde 75 çıkmış. Bunda gururla il başkanlığı binasinda bayramda ilan etmiş. Ben metal yorgunu değilim. Zaten reisde metal diyor.Beton demiyor.lütfen diğer siyasetçiler düşün sün. Başkan bu konuda haklı. Vatandaş olarak da biz çok mutluyuz. Başkan döktür duk çe döktürüyor. Yalnız o gün dikkatimi çekti. Başkan biraz ofkeliydi sanki araplara mı kizDi nedir.