Külcü’ye hizmet teşekkürü

Çorum Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve...

28 Ekim 2014 Salı 16:31
 Külcü’ye hizmet teşekkürü


Çorum Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret ederek odalarına ve oda esnafına yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.


Başkan Külcü'yü ziyaret eden Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Başkan Külcü'nün semt pazarlarında yaptığı düzenlemeden oldukça memnun olduklarını ifade ederek "Sayın Başkanımız, Pazar yerlerinde yaptığı düzenlemelerle pazarcı esnafının takdirini kazandı. Pazar yerleri artık daha düzenli. Eskiden olduğu gibi karmaşık bir yapı yok" dedi.


Pazarcılar ve Sebzeciler Odası'nın ziyaretinden sonra da Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Küçük Sanayi Sitesi esnafına yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Külcü'ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Belediyemiz bu şehrin lokomotifi. Yaptığımız çalışmalarda esnafımızla istişare ediyor, kararlarımızı onlarla birlikte alıyoruz. Esnafımızın daha iyi şartlarda ticaret yapabilmeleri amacıyla yaptığımız çalışmalar devam edecek. İnşallah Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaatı devam eden dükkanların tamamlanmasından sonra tamirci esnafımız inşallah daha rahat dükkanlarda ticaretlerini yapabilecekler." dedi. 





Son Güncelleme: 28.10.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.