Kulis Notları facebook hesabı hacklendi

Çorum yerel gazetelerinin en çok okunan köşesi Kulis Notları'nın facebook hesabı hacklendi.

02 Temmuz 2013 Salı 12:13
Kulis Notları facebook hesabı hacklendi

Sanal âlemde sıkça yaşanan hackleme olayı dün gece de Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer'in başına geldi. Demirer'in Kulis Notları facebook hesabı dün gece hacklendi.

Mustafa Demirer,  kullanmadığı kulis notları facebook hesabının şifresinin kırılarak adres listesindeki kişilerden kontör, para ve başkaca isteklerde bulunulduğunu tanıdıklardan gelen telefonlardan öğrendiğini belirterek, 'Aktif kullanıcısı olmadığım adresten  kişilere mesaj gönderilerek bazı isteklerde bulunulduğunu üzülerek öğrendim. Adım ve her gün yazdığım köşem kullanılarak insanlar kandırılmaya ve dolandırılmaya çalışılmıştır. Tüm kamuoyunu sözkonusu sanal sahtekarlık konusunda uyarıyorum.' dedi.

Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'ne gerekli başvuruyu yaparak yasal işlemleri başlattığını belirten Demirer, internet kaynaklı her türlü suçlarla Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde kurulan Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'nün ilgilendiğini, mağduriyet yaşayanların bu birime müracaat ederek hem yasal süreci başlatabildiğini, hem de konuya dair sağlıklı bir şekilde bilgilendirildiğini kaydetti.


Son Güncelleme: 02.07.2013 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.