Kültür gezileri için anket

Çorum Belediyesi, düzenlediği anket ile Çorum halkının kültür gezileri ile ilgili görüşlerini alıyor.

05 Aralık 2016 Pazartesi 16:01
 Kültür gezileri için anket


Çorum Belediyesi, düzenlediği anket ile Çorum halkının kültür gezileri ile ilgili görüşlerini alıyor.


Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamada, “2017’de Nereyi Görmek İstersiniz?” sloganı ile düzenlenen anket çalışmasının Gazi Caddesi’nde kurulan stant, belediye web sayfası, sosyal medya ve çeşitli mecralarda sürdürüldüğü belirtildi. Saat Kulesi meydanında kurulan stantta vatandaşlar anket formlarını doldurarak görüşlerini belirtiyor. Ankette bulunan Çanakkale, Bursa, Şanlıurfa, Nevşehir (Hacı Bektaş) ve Konya seçenekleri sunulan ankette bu seçeneklerden başka bir seçenek yazmaları da isteniyor.

ÇORUM HALKI, EN ÇOK UMREYE GİTMEK İSTİYOR

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri anketinde ilginç sonuçlar da çıkıyor. Halk, Çorum Belediyesi’nden kendilerini umreye götürmesini talep ediyor. Kendilerine sunulan seçeneklerin dışında Rize, İstanbul, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi seçenekleri de yazan vatandaşlar ayrıca Belediye’nin kendilerini Mekke ve Medine’ye götürmelerini de istiyor.


2011 yılında başlayan ve başta Çanakkale olmak üzere düzenlediği gezilerle 20 bin 319 kişiye Çanakkale’yi gezdiren Çorum Belediyesi, anketten çıkacak sonuca göre 2017 yılında düzenlenecek kültür gezileri şekillenecek.


HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptıkları çalışmalar öncesi Çorum halkının görüşlerine başvurduklarını ve düzenledikleri anketlerden çıkan sonuçlara göre çalışmalarını şekillendirdiklerini söyledi.


2017 yılında yapılacak olan kültür gezileri ile ilgili de Çorum halkının görüşlerini almaya başladıklarını söyleyen Başkan Külcü, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyin üzerindedir. Tüm çalışmalarımızı insan odaklı olarak sürdürüyoruz. En küçük çalışmamızdan en büyük projemize kadar yapılan çalışmalar konusunda Çorum halkının memnuniyeti bizim için çok önemli. Anket sonucuna göre 2017 yılında yapacağımız kültür gezilerimizi şekillendireceğiz.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 05.12.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165