Kulübeler tek tek söküldü

Osmancık'ta 6 adet ahşap kulübe teker teker söküldü.

17 Aralık 2019 Salı 19:33
Kulübeler tek tek söküldü

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Yeni Mahalle’de kurulan Pazar yerinin yanındaki alana yapılan 6 adet ahşap kulübe teker teker söküldü.
Yeni Mahalle’de kurulan Pazar yeri yanındaki 6 adet kulübe geçtiğimiz yıllarda yapılmış, yapıldığı günden bu yana da kullanılmayarak kaderine terk edilmişti. Amacı dışında kullanıldığı yönündeki iddialar üzerine mahalle sakinleri bu kulübeler için önlem alınmasını veya kaldırılmasını istemişlerdi. Osmancık Belediyesi mahalle sakinlerini rahatsız eden kulübelerin bugün kaldırılarak, hizmet kampüsü ardiyesine götürüldüğü öğrenildi.


İHA

 

Son Güncelleme: 17.12.2019 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osmancıklı 2019-12-18 15:24:16

biri yapar biri söker, bunu yapmak için para harcadılar bir halta yaramadı, şimdi yerine başka şeyler yapmak için yine para harcayacaklar.. 6 tane boş yere duracak kulube yapacaklarına yetim giydirip doyursalardı daha makbule geçerdi