Kur’an ziyafeti

Ramazan programı kapsamında Hz. İbrahim Cami'nde Kuran-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 00:22
Kur’an ziyafeti

Çorum Belediyesi Ramazan programı kapsamında Kuran-ı Kerim ziyafeti düzenledi.

Hz. İbrahim Cami’nde Teravih Namazı öncesinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafetini Hafız Sefa Kırcı, Hasan Çakmak, Hafız Tayyib Hoş ve Ferhat Turhanoğlu sundu. Cemaatin yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Ramazan’ın ruhuna uygun etkinlikler yapmayı planladıklarını, bunların da en güzelinin şüphesiz camilerde Kuran-ı Kerim tilaveti olduğu belirten Başkan Aşgın, cami çıkışınca cemaatle sohbet etti. Teravih namazına gelenlere lokum ve çay ikram edildi.

Ramazan programlarının Hürriyet Meydanı’nda ve camilerde çeşitli etkinliklerle devam edeceğini hatırlatan Aşgın, “Bugün Hz. İbrahim Cami’nde bize Kuran ziyafeti veren Hafız Sefa Kırcı, Hasan Çakmak, Hafız Tayyib Hoş ve Ferhat Turhanoğlu hocalarımız Ramazan ayı içerisinde 17 Mayıs Cuma günü Fatih Caminde, 24 Mayıs Cuma günü ise Abdibey Cami’nde gönüllerimize Kuran’la dokunacak” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2019 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.