Kurban’da Aşevi’ni unutmayın

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vakıf bünyesinde hizmet veren aşevine kurban bağışı yapılabileceğini duyurdu.

10 Ekim 2013 Perşembe 19:11
 Kurban’da Aşevi’ni unutmayın

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vakıf bünyesinde hizmet veren aşevine kurban bağışı yapılabileceğini duyurdu.

htiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan aşevine hayırseverlerin yapacağı canlı kurban bağışı ve kurban paylarını kabul edileceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi; “Vatandaşlarımızın vakfımıza bağışlayacağı kurban etleri her gün aşevimiz tarafından çıkartılmakta olan günlük sıcak yemeklerin yapılmasında kullanılmaktadır. Aşevinden halen 78 aileye 328 kişilik yemek verilmektedir. Aşevimizde yapılan sıcak yemekler ve kişi başı bir bütün ekmek hafta sonları dâhil her gün öğle saatlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaktadır.

Aşevimiz Vakıf hizmet binamızın da yer aldığı Ulu Mezar arka girişinde yer alan Çepni Mahallesi Hıdırlık Caddesi No:6/S Müzayede Apartmanı altında bulunmaktadır. Hayırseverler yapacakları canlı kurban veya parça et bağışlarını bizzat aşevine getirerek makbuz karşılığı teslim edebilirler.

Hayır sever vatandaşlarımızın vakfımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür eder, tüm Çorumlu hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlarız.





Son Güncelleme: 10.10.2013 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.