Kursiyerler huzurevlerini ziyaret edecek

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla muadil belediyeler arasında öne çıkan Çorum Belediyesi, yeni...

14 Ekim 2014 Salı 18:18
 Kursiyerler huzurevlerini ziyaret edecek


Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla muadil belediyeler arasında öne çıkan Çorum Belediyesi, yeni uygulamalarına devam ediyor. 30 Ekim’de başlayacak olan proje ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki kurslara katılan kadınlar Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi ve Atıl Uzelgün Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret edecek. Kadınlar, yanlarında götürdükleri hediyeleri yaşlılara vererek bir nebze de olsa gönüllerini alacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde geçmiş dönemlerde bir kursa katılmış ya da merkezlerde halen kursa devam eden kadınların bu ziyaretlere katılacağını söyledi. Kurslara katılan kadınlara mesaj yolu ile projenin duyurulacağını dile getiren Zeki Gül, 30 Ekim’den itibaren başlayacak olan projenin bir yıl süreyle devam edeceğini, ziyaretlere katılacak olan kadınların hiçbir maddi beklenti içerisine olmayacağını vurguladı. Gül, “Projeye destek veren gönüllü kadınlar huzurevi ziyaretlerinde yaşlılarımıza çamaşır, havlu, çorap vb. hediyeler de verecekler.” dedi.


30 Ekim’de başlayacak olan proje bir yıl boyunca devam edecek. 





Son Güncelleme: 14.10.2014 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.