Kuyuya düşen inek 5 saatte kurtarıldı

Sungurlu’da 3 metrelik kuyuya düşen inek, kepçeyle 5 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

14 Temmuz 2015 Salı 14:30
 Kuyuya düşen inek 5 saatte kurtarıldı


Sungurlu’da 3 metrelik kuyuya düşen inek, kepçeyle 5 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Eski Çorum yolunun 5. kilometresinde tarlada otlayan bir inek, başka bir ineğin itmesi sonucu 3 metre derinlikteki kuyuya düştü. İneği düştüğü kuyudan çıkaramayan hayvan sahibi Yunus Yaldıran, Türk Telekom yetkililerinden ve civar köylerden yardım istedi. Olay yerine gelen iş makinesi 5 saatlik uğraş sonuncunda inek kurtarıldı.

Hayvanlarını sabah saatlerinde otlatmak için buraya geldiğini söyleyen hayvan sahibi Yunus Yaldıran, “Hayvanlar otlarken ineğin birinin eksildiğini gördüm. Hemen aramaya koyuldum. Fazla sürmeden ineğin ağzı açık kanalın içine düştüğünü gördüm. Sanırım diğer bir hayvan itince buraya düşmüş. Kendim baya uğraştım ama çıkaramadım. Daha sonra köylülerden yardım istedim. Sağ olsun kepçe yardımıyla hayvanı çıkarttık” dedi.



İHA

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.