Kuzey Kampüs’te yer teslimi

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü 1. Etap İnşaat (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi...

28 Ağustos 2014 Perşembe 13:30
 Kuzey Kampüs’te yer teslimi

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü 1. Etap İnşaat (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Spor Salonu, Merkezi Yemekhane ve Kampüs Altyapısı) ihale süreci tamamlandı, 27 dün yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

1 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 14.00’de Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından düzenlenecek olan yeni kayıtlara ilişkin basın toplantısından sonra
 yüklenici firmaya inşaat alanı yer teslimi yapılacak.

Program 1 Eylül’de Rektörlük Konferans Salonu’nda Hititoloji Kongresi’nin açılışı ile başlmayacak. Rektör Alkan, öğleden sonra yeni kayıtlara ilişkin basın toplantısı düzenleyecek, kayıt alanları gezilecek. Ardından yüklenici firmaya Kuzey Kampüsü 1. Etap İnşaat Alanı yer teslimi yapılacak.





Son Güncelleme: 28.08.2014 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cengiz 2014-08-28 13:36:39

darısı güney kampüse

Avatar
cengiz 2014-08-29 08:01:06

rektör alkana teşekkürler.keşke bütün yöneticilerimiz onun gibi çalışsa çoruma ve çorumluya en büyük gelişimi üniversite sağlamıştır.emeği geçen herkesten allah razı olsun.tabiiki çok geç kalındı ama zararın neresinden dönülse kardır.bir an önce güney kampüs içinde girişlimlerin başlaması için gereken neyse bütün yetkililerin başta sayın başakanımız muzaffer külcü olmak şartıyla herkes elinden geleni yapmalıdırki gecikmişliğin önüne geçelim