Laçin’de iftar coşkusu

Laçin Belediyesi, Ramazan Günleri Etkinlikleri’nde vatandaşları iftarda buluşturdu.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 14:39
 Laçin’de iftar coşkusu


Laçin Belediyesi, Ramazan Günleri Etkinlikleri’nde vatandaşları iftarda buluşturdu.


Laçin Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu geçti. 7’den 77’ye tüm vatandaşlar birlikte iftar açtı. Laçin Belediye Başkanı  Ünal Gevşek’in de yer aldığı etkinliklerde vatandaşlar aynı sofrada Ramazan’ın bereketini yaşadı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar sofrasında hep bir ağızdan dualar edildi. İftar sofrasına katılan vatandaşlar, belediyenin iftar sofrası geleneğini büyüterek devam ettirmesinden dolayı mutlu olduklarının mesajını verdi.


YOĞUN KATILIM OLDU


İftara, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin, Çorum eski Milletvekili Mimar Adnan Türkoğlu, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Avukat Ercan Daşdan, MHP Çorum Milletvekili Adayı Sami Çam, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.


BAŞKAN’DAN YAKIN İLGİ


Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, vatandaşları yalnız bırakmadı. Kazanın başına geçen ve vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Gevşek, iftara gelenlerle sohbet etti. Gevşek, “Bolluk ve bereket ayı olarak bilinen ve manevi değerlerin en yükseğe çıktığı Ramazan Ayı nedeniyle kurulan iftar soframıza katılarak iftarımıza ve dualarımıza ortak olan başta hemşehrilerime sonra da tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi. 



Son Güncelleme: 13.07.2015 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165