Laçin’den Halep’e yardım

Çorum’un Laçin İlçe Belediyesi, Suriye’de zor koşullarda bulunan insanlara gıda ve nakit para yardımında bulunmak için örnek bir kampanya düzenledi.

31 Ocak 2017 Salı 13:34
 Laçin’den Halep’e yardım

Çorum’un Laçin İlçe Belediyesi, Suriye’de zor koşullarda bulunan insanlara gıda ve nakit para yardımında bulunmak için örnek bir kampanya düzenledi.

Laçin Belediyesi öncülüğünde ve sivil toplum kuruluşları tarafından, Halep için yürütülen kampanyada Laçinli vatandaşlar arasında toplanan paralarla alınan 1 tır dolusu 26 ton un ve 35 Bin TL nakdi para Halep’ten tahliye edilen vatandaşlara ulaştırılmak üzere dualarla bölgeye uğurlandı. Laçin Kaymakamlığı önünde düzenlenen uğurlama törenine  Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Laçin Kaymakamı Hasan Taş, Kızılay Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Laçinli hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.


LAÇİN HALKI ÖRNEK OLDU


Suriye’ye maddi yardım ve gıda yardımı yapılması için yardım kampanyasını başlatmaları nedeniyle ilçe halkına teşekkür eden Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Suriye’de zor durumda bulunan insanlara yardım konusunda büyük bir duyarlılık örneği gösteren vatandaşların kendisini de çok duygulandırdığını belirtti. Laçin Belediyesi olarak tüm personelin kampanyaya katkıda bulunduğunu ve mesai arkadaşlarının da seçkin bir duyarlılık örneği sergilemelerinin de çok önemli olduğunun altını çizen Ünal Gevşek, Laçin Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanyayla zor durumda bulunan insanlara bir nebze olsun katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti.


BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ


Kızılay Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat ise Halep’e yardım kampanyasında Laçin halkına seslenerek “Bu güzel yardım için sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Canbolat, “Laçin Belediye Başkanımız ve hocamız bir iki hafta önce böyle bir yardım organize edilecek bize yardımcı olur musunuz dediğinde çok mutlu oldum. Görüyorum ki bu yardım bugün fazlasıyla oluşmuş. Gönülden gönüle giden güzel bir yardım oldu. Önceki yardımları ulaştırdığımız gibi bu yardımı da yerine ulaştıracağız bu konuda Laçin halkımız müsterih olsun. Laçin halkına bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah yaptığınız yardımları kabul eylesin” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yardım tırı dualarla bölgeye uğurlandı.


Son Güncelleme: 31.01.2017 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165