‘Liderimizin yanında dimdik duracağız’

Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, TBMM’de yapılan Anayasa Değişikliği Teklifi Oylaması sonucunda ortaya çıkan referandum sürecini değerlendirerek, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında dimdik duracağız” dedi.

25 Ocak 2017 Çarşamba 09:18
 ‘Liderimizin yanında dimdik duracağız’


Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, TBMM’de yapılan Anayasa Değişikliği Teklifi Oylaması sonucunda ortaya çıkan referandum sürecini değerlendirerek, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında dimdik duracağız” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin oylama sürecinin tamamlandığını dile getiren Karatağ, “Meclisimiz yoğun bir dönem geçirmiştir. TBMM'de kabul edilen anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanı'nın onayından sonra referandum yoluyla milletin önüne gelecektir” şeklinde konuştu. Karatağ’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:


“Bundan sonrası için de söz ve karar egemenliğin yegane sahibi olan büyük Türk milletinin olacaktır. Aziz milletimiz TBMM'de kabul edilen anayasa değişikliğiyle ilgili iradesini gösterip hükmünü verecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM'de göstermiş olduğu ahlaki ve sorumlu duruşunun aynısını referandum sürecinde de ortaya koyacaktır.

Partimizi tutarsızlıkla suçlayanların, dün ve bugünkü ifadelerimizin çeliştiğini ileri sürenlerin ne kadar yanıldıkları ve art niyetli oldukları tüm yönleriyle anlaşılacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi, ilkelerinden  ve ülkesinin emanetlerinden taviz vermez. Bunu anlamayan dar kafalılar ve millet muhalifleri partimizi karalama konusunda sıraya geçmişlerdir.

Liderimiz ve partimiz devlet ve millet bekasını güçlendirmek için hamle yapmıştır. Geleceğimizi güvenceye almak, aynı zamanda milli uzlaşma ruhuyla sistem krizini büyüten fiili açmazı bitirmek amacıyla, yüklendiği tarihi görevi gönül huzuruyla üstüne düşeni yapmıştır.

Bizler dün olduğu gibi bugün de, yarın da Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında dimdik duruyoruz. Onun işaret ettiği yolda yürümeye devam edeceğiz.

Liderimizin siyasi geçmişine bakarsanız, onun her daim haklı çıktığını, devletinin ve milletinin menfaatine adımlar attığını görürsünüz.

Partimizin milletvekilleri anayasa değişikliğine olumlu oy kullanarak Türkiye’nin önünü açmışlardır. İstek ve arayışımız milli huzur ve kardeşliğin tesisidir. İstikrarın ve güvenliğin temin edilmesidir.

Referanduma gidecek anayasa değişikliğinin milletimize, devletimize ve geleceğimize hayırlı olmasını diliyoruz. Ülkemize yeni umutlar getirmesini, yepyeni ufuklar açmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.”




Son Güncelleme: 25.01.2017 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165