Lösemili minik Mahir yardım bekliyor

Samsun’da 5 aydır tedavi gören lösemi hastası 7 yaşındaki Mahir Kandemir’in ailesi...

21 Ağustos 2014 Perşembe 16:47
 Lösemili minik Mahir yardım bekliyor


Samsun’da 5 aydır tedavi gören lösemi hastası 7 yaşındaki Mahir Kandemir’in ailesi, tedavi sürecinde hayırseverlerden yardım bekliyor. 

5 aydır OMÜ’de oğlunu tedavi ettirdiğini belirten 25 yaşındaki acılı anne Gül Kandemir, oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını ve hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.

Oğlunun hastalığı hakkında bilgi veren 4 çocuk annesi Gül Kandemir, “Oğlum, Sinop’un Boyabat ilçesindeki Binerli İlkokulu’na gidiyordu. Okula gittiği zamanlar oğlumun yüzü şişmişti. Öğretmeni bizi çağırdığında oğlumu hastaneye götürdük. Hastanede oğlumdan kabakulak hastalığından şüphelendiler. Sonra bize ilaç yazıp eve gönderdiler. Ama oğlumun kulağındaki ağrılar bitmek bilmiyordu. Tekrar hastaneye götürdüğümüzde bizi Çorum’a sevk ettiler. Çorum’daki hastanede yapılan tetkiklerden sonra oğlumdan lösemi hastalığı konusunda şüphelendiler ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’ne ambulansla sevk ettiler. OMÜ’de de yapılan tetkikler sonrasında burada da lösemi şüphesi çıktı ve kemik iliği testi yapıldı. Bu testten sonra oğlumda lösemi hastalığı çıktı. Oğlumun lösemi hastası olduğunu duyduktan sonra dünyam yıkıldı” dedi.

“HAYIRSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYORUM”

Diğer çocuklarının Çorum’un Osmancık ilçesinde bir tuğla fabrikasında çalışan eşimin yanında kaldıklarını ifade eden anne Kandemir, “Oğlum Mahir’in dışında 3 tane de kızım var. Onlar babasının yanında kalıyorlar. Bende burada eşimin kız kardeşinin yanında kalıyorum. Eşimin kız kardeşinin de durumu iyi değil. Benim 3 kızımda Çorum’da olduğu için onlarında yanına da gitmek zorunda kalıyorum. İlkadım Belediyesi bize bir takım eşya ve gıda konusunda yardımda bulundu. Oğlum hastanenin yemeklerini yiyemiyor. Benim de dışarından yemek almaya gücüm yok. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Oğlum hasta olduktan sonra tavırları değişti. Bu durum tabii ki bizleri çok üzüyor ama elden bir şey gelmiyor. Oğlumun tedavisi iyi giderse birkaç ay daha burada kalacağız. Bu süreçte bizlere yardım edebilecek tüm hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyorum” diye konuştu.

Hastalığına üzüldüğünü ama OMÜ’de doktor amcalarına güvendiğini belirten minik Mahir Kandemir, “OMÜ’deki doktor amcalar ve teyzeler beni iyileştirecekler. Ben okuldaki arkadaşlarımı ve kız kardeşlerimi çok özledim. İyileştiğim zaman okuluma kaldığım yerden devam etmeyi çok istiyorum. Yüzümdeki maskeden çok sıkıldım. Artık onu çıkartmak istiyorum. Onun için amcalar ve teyzelerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 21.08.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165