Madencilere yol sözü

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçe ekonomisine katkı sağlayan Yılmaz Madenciliği ziyaret ederek madencilere yol sözü verdi.

01 Kasım 2019 Cuma 22:24
Madencilere yol sözü

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip ekonomisine önemli girdi ve katma değer sağlayan ve uzun süredir yol sorunu ile boğuşan Yılmaz Madenciliği ziyaret etti.

Yılmaz Madencilik Sahibi Hasan Yılmaz, milyonlarca ton kömürü Türkiye’nin her bölgesine köy yollarından sevk ettiklerini, burasının asfalta ihtiyacı olduğunu her platformda dile getiriyor.

‘YOL İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ’

Yol problemini yerinde inceleyen Başkan Sülük, madencilerle ve işletme sahipleri ile görüş alışverişinde bulundu. Söz konusu yolun ilçe ekonomisine ciddi girdi sağlayan işletmenin ihtiyacına cevap vermediğini belirten Sülük, yolun asfaltlanması için gerekli girişimlerde bulunacağını, Özel İdare yapamazsa belediye imkânları ile sorunu çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Sülük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “İlçemizin öz sermayesi olan Yılmaz Madenciliği ziyaret ederek, işçi kardeşlerimizin istek ve taleplerini dinledik. İşletmenin bulunduğu bölge ile ilgili fiziki problemleri yerinde tespit ettik. Ziyaretimiz esnasında bizleri ilgi ile karşılayarak eşlik eden Sayın Hasan Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Ayrıca Sayın Yılmaz’ı İlçe ekonomisi ve istihdama sunduğu katkılardan dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

MADENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Yılmaz Madencilik Sahibi Hasan Yılmaz, işletme yetkilileri ve yer altında çalışanlar, işletmelerine ziyarette bulunarak yol taleplerini dinleyen ve destek sözü veren Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 03.11.2019 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.