Magandalar parka zarar verdi

Magandalar, otobüs duraklarından sonra semt parklarına da zarar verdi.

09 Nisan 2017 Pazar 11:54
Magandalar parka zarar verdi

Magandalar, otobüs duraklarından sonra semt parklarına da zarar verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyesi’nin vatandaşların yeşil alan ihtiyacını karşılamak amacıyla semt parkı yaptıklarını ancak bu parklara zaman zaman amaçlarını anlayamadıkları magandalar tarafından zarar verildiğini söyledi.

Şehir genelinde semt parklarının sayısını artırmaya çalışırken bir taraftan da şehir magandalarının parklara verdiği zararları tamir etmeye çalıştıklarını belirten Alper Zahir, “Bu magandalar daha önce de çeşitli parklarımıza zarar vermeye çalıştılar. Son olarak Çorum Kalesi yanında bulunan Kale Parkı'nda kameriyeyi yerinden söküp kırmaya çalışmışlar.

Magandalar emniyet güçlerimiz tarafından tespit edildi ve gerekli cezai işlemleri yapıldı. Çorum'u daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ortak kullanım alanlarına zarar veren magandaları gören hemşehrilerimizin Alo 153 Zabıta’yı arayıp bilgi vermelerini rica ediyoruz.” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Sorumsuz ve kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından yapılan bu davranışlar Kale Parkı etrafındaki esnaf ve mahalle sakinleri tarafından kınandı. Vatandaşlar olaya büyük tepki göstererek “İnsanca yaşamak varken bu şekilde kamu malına zarar verenleri şiddetle kınıyoruz. Magandaların cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştular.

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.