Mahalle iftarları iptal

Bediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, bu yıl Ramazan’da mahalle iftarları düzenlenmeyeceğini açıkladı.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 13:46
Mahalle iftarları iptal

Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, bu yıl Ramazan’da mahalle iftarları düzenlenmeyeceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz hafta sonu

AK Parti, CHP ve MHP meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Aşgın, Çorum’u meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte istişareli olarak yöneteceklerini belirterek, toplantının hem tanışma hem de Ramazan’da yapılacaklarla ilgili planlama için yapıldığını kaydetti.

Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün kısa sürede kurulacağı sözünü tekrarlayan Aşgın, her ay bir mahallede toplantı yapacaklarını, alfabetik sıraya göre ilk toplantının Akkent’te gerçekleşeceğini dile getirdi. Aşgın, mahalle meclisi toplantılarına başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyelerinin de katılacağını sözlerine ekledi.

Mahalle iftarlarının bu yıl yapılmayacağını açıklayan Agşın, bunun yerine Gıda Bankası’ndan daha fazla vatandaşa yardım sağlanacağını söyledi.

Çorum’un 15 mahallesine ve sivil toplum kuruluşlarına kapılarının açık olduğunu anlatan Aşgın, belediyenin mali imkanları uygun olması halinde talebin kimden geldiğine bakmadan yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

İDDİALI SÖZLER

Yapacakları çalışmaları kısa süre içerisinde herkesin göreceğini ve her kesimden takdir alacağını iddia eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Süreç içerisinde o kadar güzel işler yapacağız ki insanlar Çorum’u örnek gösterecekler “ne kadar güzel, kavga yok, fitne yok, Belediye güzel çalışıyor, dürüst çalışıyor” diyecekler. Bunu tüm meclisimiz için söyleyecekler” dedi.

PARTİLERİN GRUP BAŞKANLARI SÖZ ALDI

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Nazik Bulut da, uyum içinde çalışarak Çorum’un faydasına olacak her işte belediyenin yanında olacaklarını kaydetti.

MHP Grup Başkanı Selim Güloğlu ise “Biz de insanlarımızın menfaati ve çıkarları doğrultusunda birlik beraberlik içerisinde elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Grubu adına konuşma yapan Grup Başkanı Mustafa Tuzcu, Başkan Aşgın ile istişare ile çalışacaklarını ve her zaman yanında olduklarını belirterek “Şeffaflık içerisinde Çorum için güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

TÜM MUHTARLAR ADINA KONUŞTU

Tüm mahalle muhtarları adına konuşan Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, 5 yıl süre ile Belediye Meclisi ve Belediye Başkanı ile istişareli hareket etmelerinin mahallelerdeki sorunların ivedilikle giderilmesi adına önemli olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 08.05.2019 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faruk 2019-05-06 15:51:33

Teşekkür ederim reklam değil de hedefe ulaşmak isteyenlere, Ramazan ayında açta açıkta olana ulaşmak gerek buda ancak gıda bankası ile olur

Avatar
Ahmet 2019-05-06 14:56:06

CHP'li bir belediye mahalle iftarlarını iptal edip gıda bankasından daha çok yardım yapacağız dese ortalığı yıkacak adamlar mahalle iftarlarını iptal ediyor.

Avatar
cemil 2019-05-06 15:58:48

Gıda bankası hangi vakıf aracılığıyla yapılıp, paralar kime transfer ediliyor

Avatar
Buhara sakini 2019-05-06 19:25:32

Çok isabetli bir karar. Gürültü, organizasyon bozukluğu, dökülen, saçılan yiyecekler,...

Avatar
Vatandaş 2019-05-07 03:35:42

Yerinde bir karar iftar yemeğinden çok siyasi figurlerin show yaptığı israfın tavan olduğu gerçek ihtiyaç sahiplerinin değil önüne gelenin yemek yediği bir organizasyona donusuyordu.Siyasi figurlerin sanki babasının parasını harcamış edasi ile haydi utanmayın yiyin gibisinden tavırları müslüman mahallesinde salyangoz satan tacirlere benziyor du.