Mahalle konserleri iptal

Çorum Belediyesi şehit cenazeleri nedeniyle mahalle konserlerini iptal etti

25 Ağustos 2019 Pazar 16:25
Mahalle konserleri iptal

Çorum Belediyesi tarafından 5 mahallede 5 Konser adı altında gerçekleştirilen konserlerden bu akşam ve yarın akşam düzenlenecek olan konserler ileri bir tarihe ertelendi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan ancak yoğun yağış nedeni ile pazartesi akşamına ertelenen Gülabibey-Mimar Sinan Mahalle konserinin yanı sıra bu akşam Cumartesi pazarı içerisinde gerçekleştirilecek olan Bahçelievler konseri şehitler dolayısıyla  ile ileri bir tarihte gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada 3 askerin  şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı Pençe-3 harekatı ile Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsalında çıkan çatışmadan gelen şehit haberleri dolayısıyla konserlerin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Belediye Başkanı Aşgın konuya ilişkin açıklamasında, “Pençe-3 Harekatı'nda çıkan çatışmada 3 askerimizin şehit olduğu, 7 askerimiz yaralandığının haberini üzüntü ile aldık. Öte yandan Hakkari Çukurca ilçesi kırsalındaki çatışmadan gelen şehit haberleri üzerine bugün ve yarın yapılacak mahalle konserleri ertelenmiştir. Cennet vatanımızda bizlerin huzur içerisinde yaşaması için Şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor kıymetli aileleri ile yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hulagu han 2019-08-26 21:57:43

Keşke TRT 1 de yayınlanan konserde iptal edilseydi...