Mahkeme başkanlarına ziyaret

TSO Başkanı Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Ceylan ile 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atila Arıkan'ı ziyaret etti

28 Kasım 2017 Salı 14:32
Mahkeme başkanlarına ziyaret

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Ceylan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atila Arıkan’ı  makamlarında ziyaret etti.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Ceylan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atila Arıkan’a yaptığı nezaket ziyaretinde; en zorlu süreçte yoğun tempoyla yaptıkları çalışmalardan dolayı bir Çorumlu olarak kendilerine müteşekkir olduğunu belirterek, “Bizler iş dünyası olarak, yargı dünyamızın her daim yanlarındayız. Sadece meslekleriyle ilgili değil, ilimize alışabilme adına da sorumluluğumuzun bilincindeyiz.” dedi.

Ceylan ve Arıkan da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  Çorum  TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.