Mahsur kalan güvercin için seferber oldular

Gazi Caddesi üzerinde hizmet veren Kırkambar Baharatçısı’nın dış cephe kaplamasının içine düşen kuş...

28 Ocak 2014 Salı 16:33
 Mahsur kalan güvercin için seferber oldular


Gazi Caddesi üzerinde hizmet veren Kırkambar Baharatçısı’nın dış cephe kaplamasının içine düşen kuş, özverili çabalar sonucu, iki gündür hapis kaldığı yerden kurtarıldı.


‘Operasyon duyulan tıkırtı ile başladı’

Dış cephe kaplamasının içinden ses geldiğini duyan işyeri sahipleri, önce sesin kaynağını ve nedenini öğrenmeye çalıştı.

Yapılan tetkiklerden sonra, tabela üzerine konan güvercinlerden birisinin boşluğa düşerek hapsolduğunu farkeden işyeri sahibiyle birlikte kurtarma operasyona dahil olan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Taner Damar, güvercine zarar vermeden, hayvanı kurtarmak için adeta seferber oldu.

Etraftakilerin meraklı bakışları altında, levhayı kesen Taner Damar, uzun uğraşlar sonunda, güvercini sağ salim çıkarmayı başardı.

Kesilen boşluktan güvercini tutup, zarar vermeden çıkarmaya çalışan duyarlı öğretmen, elinin kesilmiş olmasına aldırmadan tuttuğu güvercini bırakmadı.

Oldukça korktuğu her halinden belli olan talihsiz güvercin, herhangi bir yara almadan kurtarılırken, Taner Damar güvercini kurtarmanın mutluluğu ile hayvanı salıverdi.

Başka bir güvercin talihsizliği yaşanmaması için tabelanın kenarında bulunan boşluğu kapatan işyeri sahipleri, eğer kurtarma çalışması başarıyla sonuçlanmasaydı, dış cephe kaplamasını tamamen sökerek, hayvanı kurtarmayı göze aldıklarını bildirdi.






Son Güncelleme: 28.01.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.