'Mavi Marmara katliamının üzeri örtüldü'

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Türkiye ile Siyonist İsrail ilişkilerinin “normalleşmesine” yönelik görüşmelerde sona gelindiği ve antlaşmanın bir kaç gün sonra yapılacağı hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalardan ve basında çıkan haberlerden anlaşıldığını ifade etti.

24 Haziran 2016 Cuma 10:25
'Mavi Marmara katliamının üzeri örtüldü'

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz,  Türkiye ile Siyonist İsrail ilişkilerinin “normalleşmesine” yönelik görüşmelerde sona gelindiği ve antlaşmanın bir kaç gün sonra yapılacağı  hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalardan ve basında çıkan haberlerden anlaşıldığını ifade etti.

Altı yıldır hesabı sorulmayan Mavi Marmara katliamının üzerinin örtüldüğünü ifade ederek,'
Filistin’in işgali ve ambargo suçları görmezden geliniyor.'dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sakınmaz, "Siyonist israil mavi marmara dan sonra filistinlileri öldürmeye ara mı verdi..Gazzeyi bombalamaya son mu verdi..3. intifadadan beri kaç filistinliyi öldürdüğünü kaç filistinliyi evinden yoksun bıraktığını bilmiyor musunuz.Ve siz ey AKP ye aşık olmuş narkozlanmış arkadaşlar siz bilmiyor musunuz siyonistin hala o eski tanıdık bildik siyonist olduğunu.

Bu nasıl bir  ruh halidir ki siyonist  israille AKP hükümetinin barış görüşmelerine kılıf uyduruyorsunuz,karşılığında ne almayı umuyorsunuz.  Ey sivil toplum kuruluşları bir telefonla en yüksek makamlara ulaşabildiğinizi biliyoruz,tepkilerinizi de göstereceğinize inanıyoruz. Unutmayalım ki kainat alemi Ankaradan ibaret değildir.

AKP hükümeti,İsrail antlaşmasını,  anlaşmanın getireceği mali desteği "Ülke çıkarları" olarak görüyor. Aynı faizden, kumardan,  para kazanan birisinin o parayı "kendi çıkarı" görmesi gibi..İşte siyasette siz buna "Reel Politik" diyorsunuz. Bize göre aslında bunun adı düpe düz 'Haram Politik'tir. Bu yüzden kendi gayri meşru çıkarlarını, Hamas'ın, Kudüs'ün, Filistin'in meşru çıkarlarına tercih ediyorsunuz. Milli görüş gömleğini çıkarınca kafanız batılı kafası gibi çalışmaya başlamış, Oysa milli görüş gömleğini çıkarmasaydınız kalbinizdeki imanın kafanıza, elinize, kolunuza ve siyasetinize sirayet eder İsrail ile antlaşma yapmazdınız ve Hamas'ın liderine "Kusura bakmayın, ülkemizin çıkarları" demezdiniz.

Biz Milli görüşçüler olarak AKP nin  asgari ücretine, memur zammına, burslarına ,yollarına gibi vaatlerine değil, ümmet hakkındaki vaatlerine bakarız.Siyonist israil antlaşmasına son söz olarak diyorum ki ey AKP hükümeti, Siz adam öldürmeyi iyi bilenlerle, anlaşma yapmayı iyi bilirsiniz."dedi.


 

 

                                                                                                               Saadet Partisi Çorum merkez ilçe başkanı

 
                              
                                                                                          
                                Orhan Sakınmaz

Son Güncelleme: 24.06.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165