‘Mazlum milletlere örnek oldu’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletine mücadele ve...

17 Mart 2015 Salı 16:50
 ‘Mazlum milletlere örnek oldu’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletine mücadele ve bağımsızlık ruhunu miras bırakan en büyük zaferlerden birisi olduğunu söyledi.


Belediye Basın Birimi aracılığıyla yapılan açıklamaya göre, Çanakkale şehitlerini rahmet ve minnetle anan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Milletimizin iman ve azminin, birlik ve beraberliğimizle birleştiğinde dünyanın en güçlü ordularını bile geri çevirebileceğimizin yegâne ispatıdır. Tarihin seyrini değiştiren bu zafer, aynı zamanda dünyanın bütün mazlum milletleri için ender bir emsaldir. Türk milletinin, istiklalinin ve istikbalinin bir imzası olarak “Çanakkale geçilmez” dedirten bu zafer; hakkı, hakikati, adaleti karakter haline getiren bu aziz milletin ruhunu yenmenin mümkün olmadığını ispat etmiştir. Topraklarımıza yönelik her türlü fitne, nifak, istila girişimlerini tek yürek halinde nasıl savuşturabileceğimizi bizlere ve gelecek nesillere öğreten bir irfan dersidir.” dedi.


“Günümüzden yüz yıl önce Çanakkale’de omuz omuza vatanını, milletini ve imanını müdafaa eden şehitlere yakışan bir anlayışla şehirlerimize ve Türkiye’mize hizmet etmeye bütün gücümüzle çalışacağız.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yüzyıl önce olduğu gibi bugün de Türkiye’yi dışarıdan çevrelemek isteyen güçlere karşı devlet-millet bütünlüğü içerisinde Çanakkale ruhu ile mücadele edeceğiz. Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Birlik ve beraberliğimizi daima diri tutsun.” diyerek sözlerini tamamladı.




Son Güncelleme: 17.03.2015 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165