Mehmetçiğe dua

Selamet Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek vererek mehmetçiğe dua etti.

04 Mart 2020 Çarşamba 00:09
Mehmetçiğe dua

Selamet Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek vererek mehmetçiğe dua etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şu an İdlib'te devam eden Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev yapan tüm Mehmetçiklerimizin Rabbim yar yardımcısı olsun. Zalim Esad'ın güçlü ordumuz karşısında daha fazla direnemeyeceğini düşünüyoruz. En kısa zamanda Suriye'de siyasi bir çözüm olmasını arzu ediyoruz. Bölgemize en kısa zamanda barış, huzur ve istikrarın gelmesini, zalim Esed'in zulmünden etkilenen mazlumların yeniden ülkelerine dönmelerini arzu ediyoruz.

Son olarak; ateşin yakmadığı Hz.İbrahim'i, kuyunun boğmadığı Hz.Yusuf'u, bıçağın kesmediği Hz. İsmail'i koruyan Rabbim, şu an görevde olan tüm askerlerimizi sana emanet ettik. Sen koru Ya Rabbi. LÂ GÂLÎBE İLLÂLLAH.

Bu vesileyle başta Bahar Kalkanı Harekatı’nda şehit olan askerlerimize rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.