Mehmetçiğimize dua

Afrin’de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz için dua edildi

28 Ocak 2018 Pazar 23:49
Mehmetçiğimize dua

Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından Afrin’de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim okutuldu.

Geçtiğimiz Cuma günü Küçük Sanayi Sitesi Cami, Aşağı Sanayi Leblebiciler Sitesi Cami, Yukarı Sanayi Bakırcılar Arastası Cami ve Kur’an Kursu’nda Cuma Namazı’nda okutulan Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından ise Oda Başkanı Necmettin Uzun tarafından cami cemaatine lokum ikramında bulunuldu.

Burada Afrin operasyonuna da değinen Başkan Uzun, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve kahraman ordumuza güvendiklerini belirterek, Zeytin Dalı Harekatı’nın hedefinin Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve oradaki mazlum halka barış getirmek olduğunu söyledi.

Uzun, "Türkiye bu operasyonla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder. Mevzu ülkemizse biz her türlü fedakarlığa hazırız. Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz.

Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun. Bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2018 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165