Mehmetçik için mutafağa girdiler

Çorum’un Kargı ilçesinde kadınlar Mehmetçiğe moral ve destek vermek amacıyla yemekler hazırladı

09 Mart 2018 Cuma 14:32
Mehmetçik için mutafağa girdiler

Çorum’un Kargı ilçesinde kadınlar Mehmetçiğe moral ve destek vermek amacıyla mutfağa girdi.

AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı öncülüğünde evlerinde yaptıkları yemeklerle İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerlere yemek ikram eden Kargılı kadınlar ayrıca ördükleri bereler ve atkıları Mehmetçiğe hediye ettiler.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Türk ordusunun Suriye’nin Afrin kentine düzenlemiş olduğu harekat nedeniyle askerlere destek ve moral vermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Asıl amaçlarının yapılan yemekleri Zeytin Dalı hareketinde görev yapan askerlere göndermek olduğunu dile getiren Özdemir, “Ancak yemeklerin ulaştırılmasının sıkıntılı olacağının söylenmesi üzerine bizlerde harekatta görev yapan askerlerimizi temsilen ilçemizde bulunan askerlerimize yemekleri ikram etmek istedik. Kaymakamlığımız ve İlçe Jandarma komutanlığımızdan da izin alarak bugün yemek programımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde istedik ki bu etkinliğimiz sadece kendi partimizle sınırlı kalmasın. O nedenle İlçemizdeki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını da bu yemeğimize davet ederek Türk milletinin konu vatanı, milleti ve askeri olunca nasıl kenetlenebildiğini göstermek istedik” dedi.

Yemeğe tüm siyasiler katıldı

Programda Mehmetçiği siyasi partilerin temsilcileri de yalnız bırakmadı. Yemeğe İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Abdurrahman Başbuğ’un yanı sıra Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Tayfun Köksal, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, CHP İlçe Başkan Vekili Veysel Eken, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, MHP Kadın Kolları Başkanı Büşra Uğur, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve Mahmetçikler katıldı.

ZEYTİN DALI DAĞITTILAR

AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla zeytin dalı dağıttı. 
Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Türk Ordusunun Suriye’nin Afrin bölgesine başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için kadın kolları üyeleriyle birlikte zeytin dalı dağıttı. 
Askerlerimizin yanlarında olduklarını ve Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklediklerini göstermek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, "AK Parti Kargı Kadın Kolları olarak askerlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek ve Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklediğimizi göstermek için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Devletimizin gücü yadsınamaz bir şekilde bu operasyonla ortaya çıkmıştır. Yerli ve milli silahlarımız, tanklarımız, helikopterlerimiz ve tüfeklerimizle terör hedeflerini yerle bir ediyoruz. Ülkemiz, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde veriyor. Rabbim milletimizi korusun ve ordumuzu muzaffer eylesin" şeklinde konuştu. 
Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve kadın kolları üyeleri, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Abdurrahman Başbuğ, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Tayfun Köksal, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Yeşilköy Muhtarı Eyüp Aksoy ve askerlere zeytin dalı dağıttılar. 

İHA

Son Güncelleme: 09.03.2018 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.