Memur-Sen’den hayırlı olsun ziyaretleri

Memur-Sen, yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Ocak 2017 Salı 15:56
Memur-Sen’den hayırlı olsun ziyaretleri


Memur-Sen, yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Eğitim Bir-Sen 2.Nolu Şube başkanı Erol Çakan, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Yavuz Şahinbaş’la birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atana Recep Çıplak, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atana Ömer Arslan ve Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü’ne atanan Suat Atmaca’yı ziyaret etti.




Ziyaretlerde konuşan Saatcı, İl Özel İdaresi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü’nün  hizmet ağı konularında çok önemli görevler icra ettiğini söyledi.


Saatcı, “İl sekreterimiz ve müdürlerimiz kurumun mutfağında yetişen, kurumu ve sahayı çok iyi bilen bir değerli bir kişilerdir. Kurumlarına ve Çorum’a katma değer sağlayacaklarından eminiz. Memur-sen olarak genel sekreterimizin ve müdürlerimizin yapacağı hizmetlerde çıtanın yükseleceğine, memnuniyetin üst düzeyde olacağına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyoruz. Çorum’a hizmet noktasında üzerimize düşen her konuda, kendilerinin yanında olduğumuzun ve olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.



Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Saatcı, “Referanduma sunulacak Anayasa Değişikliği Paketi, rejim değişikliği değildir. Anayasa Değişikliği Paketi’nin en önemli işlevi, hükümet sisteminde var olan çift başlılığı gidermek ve istikrarı sağlaması olacak. İstikrar, sağlanamaz, sürdürülemez ve kaybedilirse, Yeniden Büyük Türkiye süreci istemediğimiz bir şekilde sonuçlanır. Bu Değişiklik Paketi, bürokratik bir dizayndır. Değişiklikte yer alan hükümler, bürokratik oligarşiyi bitirmeye yönelik bir adımdır. Ekmek büyüdüğü zaman da çalışanlar kazanır. Konuyu rejim tartışmaları kapsamına hapsetmek, süreci manipule etmek, değişikliğin özünü anlayamamaktır. Biz bu değişikliği, refah seviyesinin yükselmesi, çalışanların da bu yükselmeden payını alabilmesi yönünden olumlu buluyoruz. İstikrarın olmadığı bir ortamda kaybeden Türkiye oluyor. Bunu 7 Haziran sürecinde gördük. Anayasa Değişikliği Paketiyle çift başlılık sona erecek, istikrar sağlanacak. İstikrar da yeniden büyük Türkiye’nin yolunu açacak. Bu nedenle referandumdan çıkacak sonucun ülkemizin hayrına olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Kültür ve Turizm İl Müdürü,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü de yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Ülkemiz adına gösterdikleri sağduyulu çalışmalarından dolayı Memur-Sen İl Yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.


Son Güncelleme: 31.01.2017 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.