Memur-Sen’den İYC’ye ziyaret

Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyetine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 19:04
Memur-Sen’den İYC’ye ziyaret

Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyetine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Yavuz Şahinbaş’la birlikte İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Tuzcu’yu ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Saatcı, “İlim Yayma Cemiyeti ülkemizde uzun yıllardan beri özverili bir şekilde hizmet vermektedir. Ülke genelinde yurtlarında kalan binlerce öğrenciye maddi anlamda en uygun koşullarda imkân sağlanmıştır. Vatanını, milletini ve maneviyatını seven, sahip çıkan, ülkesine sevdalı olarak hizmet veren gençler yetiştirilmiştir. Bu kurumlardan ülkesine hainlik yapanlar değil, ülkesine ve milletine sevdalı gençler çıkmıştır. Çorum İlim Yayma Cemiyeti başkan ve yönetim kurulu üyeleri hep güzide ve samimi insanlardan oluşmuş, verilen hizmetin çıtasını ve kalitesini her daim yükseltmişlerdir. Başkanımız ve yönetiminin de bu çıtayı yükselteceğinden eminiz. Çünkü bu insanlar hiçbir zaman alan el değil, her zaman veren el olmuşlardır. Emeklerini, imkânlarını esirgememişlerdir. Memur-Sen il temsilciliği olarak, İlim Yayma Cemiyeti’yle çok yakın ilişkiler içerisinde olduk. Çorum ortak paydamızda ve ülkemiz adına sağduyu isteyen çok güzel hizmetlerde birlikte hareket ettik. Bundan sonrada bu birlikteliğimiz artarak devam edecektir. Önceki İlim Yayma Cemiyeti başkanımız Sayın Mehmet Karadağ’ a cemiyet adına yapmış olduğu çok başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni başkan ve yönetimini tebrik ederek hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz” dedi.


İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Tuzcu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Memur-Sen bu ülkenin çimentosudur. Ülkemizin birliği, beraberliği ve istikrarı için her zaman sağduyulu çalışmalarıyla ülkemize çok büyük bir katma değer oluşturmaktadır. Memur-Sen sivil toplum örgütlerinin önceliğinin, ülkesinin ve milletinin sevdası olması gerektiğini her zaman göstermiştir ve göstermeye devam etmektedir. Bu noktada yönetim kalitesindeki kademesindeki kişilerin kaliteleri ve samimiyetleri çok önemlidir.  Sayın Başkan Ahmet Saatcı ve yönetimini her zaman; Ayrıştıran değil, birleştiren, bölen değil, bütünleştiren, özverili, gayretli, sağduyusu ve samimi yönleriyle tanıyoruz. İlim Yayma Cemiyeti olarak bizde Memur-Sen İl Temsilciliği ve hizmet kollarına şehrimiz, milletimiz ve ülkemiz adına vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyor, Çorum’a ve ülkemizde hizmette birlikte yürüyeceğimizin bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Son Güncelleme: 01.02.2017 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165