Memurlara yüksek lisans programı

Büro-Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, üyelerden gelen talepleri karşılamak için Büro...

22 Kasım 2014 Cumartesi 15:39
Memurlara yüksek lisans programı

Büro-Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, üyelerden gelen talepleri karşılamak için Büro Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Çorum Şubelerinin işbirliğiyle açılan yüksek lisans eğitimini başlattıklarını duyurdu.

Cengiz, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “İşletme alanında yapılacak yüksek lisans eğitimimizi Türk Hava Kurumu Üniversitesi vasıtasıyla yapacağız. Yüksek Lisans Programımız 2 dönemden oluşmaktadır. 1. Dönemimiz Kasım  ayında başlayıp Ocak ayında sona erecektir. 14 haftadan oluşan ilk dönemimizde 10 hafta devam zorunluluğu vardır.  Eğitimlerimiz hafta sonları Bilim Sanat Merkezi Konferans salonunda verilecektir. Öğrencilerimiz 1. Dönem 5 dersten sorumlu olacaklardır. 2. Dönemimiz Şubat ayı ile Haziran ayı arasında 14 haftalık bir süreçten oluşacaktır. Öğrenciler 2. Dönemimizde 5 ders ve proje ödevinden sorumlu tutulacaklardır. Eğitim Haziran ayında bitecek ve başarılı olan arkadaşlarımızın diplomaları Ağustos ayı içerisinde teslim edilecektir. Üyelerimize Çorumda Yüksek Lisans imkanı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl düzenlediğimiz  yüksek lisans eğitimine 40 arkadaşımız katıldı. Yüksek Lisans programımıza katılan kamu çalışanları ilimizde almış oldukları 8 aylık eğitimi başarıyla tamamladılar  ve diplomalarını aldılar.

Bu yüksek lisans eğitimi özellikle yöneticilik alanında arkadaşlarımızın kariyerine önemli katkı sağlayacaktır. Hiç şüphesiz madden ve zaman olarak fedakarlık yapan arkadaşlarımı da kutlamak isterim. Eğitim Bir-Sen ve Büro Memur Sen olarak dün olduğu gibi yarınlarda da üyelerimizin hak ve hukukunu korurken onların mesleki kariyerlerini geliştirmek ve  daha donanımlı hale getirerek ülke ve insanımıza daha faydalı hale getirmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ben eğitimimize katılan arkadaşlarımı kutlarken bu yüksek lisan programında bizimle işbirliği yapan Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Memur-Sen Akademi / Sınav Akademi yetkililerine ve eğitim verecek olan hocalarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.