Menfur saldırıya lanet

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, MHP Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yönelik saldırıyı...

28 Ocak 2014 Salı 16:47
 Menfur saldırıya lanet


Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, MHP Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yönelik saldırıyı kınayarak, saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, ailesi ve MHP camiasına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa diledi.

“Diyanet-Sen olarak ülkemizin istikrarına zarar verecek, huzurunu bozacak her türlü menfur saldırılar kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın kınadık ve bu menfur saldırıyı da lanetliyoruz.” diyen Yıldız, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Seçim sürecinde yapılan bu tür saldırıların demokrasiye, demokratik süreçlere ve millet iradesine yönelik olduğuna inanıyoruz. Her zaman milli iradenin yanında yer alan Memur-Sen ve bağlı sendikaları olarak demokratik süreçleri ter
örize etmek, milli iradenin tecelli ettiği seçimlere ve sandığa sabotaj yapmak ve ülkemizin istikrarına kast ederek milletimizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı,  milletle ve millet iradesiyle ittifak içinde olmaya devam edecektir.

Diyanet-Sen ailesi olarak, kardeşlik hukukunun tesis edilmesi ve ülkemizde akan kan ve gözyaşının durması için çözüm sürecine destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu tür menfur saldırıların arkasında çözüm sürecinin başlamasıyla kan ve gözyaşının durmasından, kardeşlik hukukunun gelişmesiyle ötekileştirmelerin son bulmasından ve büyük Türkiye idealinin hayata geçmesinden rahatsız olan karanlık güçlerin olduğunu düşünüyoruz.

Bu karanlık güçlere karşı ülkemizdeki sivil, demokratik, medeni ve şiddet karşıtı tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere 76 milyon milletimizle işbirliği ve dayanışma içinde olacağımızı kamuoyuna bildirir, milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”                                                                                  







Son Güncelleme: 28.01.2014 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.