Mesleği bir de ustalarından dinlediler

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği yöneticileri, Özel Platin Sağlık Koleji’ni ziyaret etti.

23 Ocak 2014 Perşembe 16:31
 Mesleği bir de ustalarından dinlediler


Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği yöneticileri, Özel Platin Sağlık Koleji’ni ziyaret etti.

Ziyarete katılan ATTDER Başkan Yardımcıları Can Kargın, Cemil Çufadar
, Esra Karakuş, Fatma Alaçam, Sezgin Atalay, Sibel Hoşgör, Şeyma Kılıç tarafından ATT bölümünde eğitim gören öğrencilere eğitim verildi. Eğitimde ‘ ATT'lik nedir, paramedik nasıl olunur ve görevleri nelerdir, meslekteki zorluklar, mesleğin cazip yanları, okul sonrası çalışma alanlarrı, derneğin tanıtımı ve amacı’ ele alındı. Öğrencilerle keyifli dakikalar geçiren ATTDER yönetimi, eğitimin çok verimli geçtiğini ifade etti.

ATTDER Başkanı Osman Tök, “Biz bu mesleği 30 sene daha yapacağız öğrenci arkadaşlarımız mezun olduktan sonra bizlerin mesai arkadaşları meslektaşı olacaklar. Amacımız mezun olana dek verebileceğimiz bütün birikimimizi verebilmek ve mezuniyet sonrası onları donanımlı ve bilinçli sağlık memurları yapabilmek. Bizler okul hayatımızda ambulans, maket görmeden mezun olduk ve sahada göreve başladığımızda zorluk çektik. Bu zorluğu onların çekmesini istemiyoruz.' dedi.

Özel Platin Sağlık Koleji’ni Zuhal Yeta Saraç ise, “ATTDER Çorum ekibine teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir çalışma gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bir çok konuda bilinçlendiler. ATT’lik mesleğinin önemini kavramada bu eğitim çok yerinde oldu. Önümüzdeki zaman süresinde yeniden eğitimler için ATTDER Çorum ekibini bekleyeceğiz.” Diye konuştu.







Son Güncelleme: 23.01.2014 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-01-26 18:12:14

birileri gezilerde.birileri sinemalarda birileride maçlarda gezer...degerli arkadaslarım sizlerde davanız için mesleğin daha ileriye gitmesi için okul okul gezersiniz en güzeli sizsiniz .tesekkürler att der ve ekibi