Mezarlıklar Müdürlüğü binası ihale edildi

Çorum Belediyesi, yeni mezarlıklar müdürlüğü binası ihale edildi.

26 Kasım 2020 Perşembe 14:37
Mezarlıklar Müdürlüğü binası ihale edildi

Çorum Belediyesi, yeni mezarlıklar müdürlüğü binasıyla ilgili proje çalışmalarını tamamlayarak binanın ihalesini gerçekleştirdi. Yeni binanın içerisinde idari birimlerin yanı sıra morg, gasilhane ve taziye alanları bulunacak.

E- ihale yöntemiyle yapılan ihalede teklifler alındı ve ihalenin değerlendirme aşaması devam ediyor. Ulu Mezarlık yanında yapılacak ve 3 bin 223 m2 arsa üzerine inşa edilecek olan yeni Mezarlıklar Müdürlüğü, 2 kattan oluşacak. Bina içerisinde 6 idari birimler için oda,  toplam 46 kişilik 2 bekleme odası, 40 kişilik taziye odası ve 14 morg kabini ile bay ve bayanlar için ayrı ayrı 2 adet gasilhane bulunacak.

“Halkımızın en mutlu gününde olduğu gibi en zor ve yaslı günlerinde de yanlarında olmamız boynumuzun borucudur” diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılacak olan yeni bina ile birlikte cenaze ve defin işlemlerinin daha kolay hale geleceğini belirtti.

Başkan Aşgın, yeni bina ile birlikte morg ve gasilhane hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 10.06.2022 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2020-11-26 19:17:33

Ya arkadaş ne gerek var böyle kocaman mezarlıklar müdürlüğüne zaten çalışan 8-10 kişi eski yeri fazla bile geliyor. Buraya harcayacağınız paraya yeni belediye binasını bitirin oradan mezarlıklar müdürlüğüne 2 oda verin tamam yani nedir bu savurganlık ne uluyor oraya bina yap buraya bina yap ne kadar çok paranız varmış.