Mezarlıklar Müdürlüğü böyle olacak

Çorum'da Mezarlıklar Müdürlüğü yeni binaya kavuşuyor.

06 Mart 2020 Cuma 18:16
Mezarlıklar Müdürlüğü böyle olacak

Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Ulu Mezarlık yanında yapılması planlanan Mezarlıklar Müdürlüğü binasıyla ilgili incelemede bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Mezarlıklar Müdürü İsmail Öğütverici, Fen İşleri Müdürü Mikdat Yıldırım, Etüp Proje Müdürü Köksal Çöldaş ve teknik personelle birlikte Ulu Mezarlık’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılması planlanan yeni müdürlük binası ile ilgili bilgiler aldı.

Bünyesinde taziye evi, morg ve gasilhanelerin de bulunacağı binanın projesiyle ilgili incelemelerde bulunan Başkan Aşgın, “Yapmayı planladığımız tesis için birim müdürlerimiz ve teknik personelimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Sürecin hızlanması için birim müdürlerimize gerekli talimatları verdik. İnşallah en kısa zamanda modern ve ihtiyaçları karşılayan bir tesise kavuşmuş olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.