MHP kendini başarılı buldu

MHP İl Başkanı Vahit Demiran, bugün bazı parti yöneticileri ile düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı’ndan taleplerini sıraladı.

14 Ağustos 2014 Perşembe 19:05
 MHP kendini başarılı buldu


MHP İl Başkanı Vahit Demiran, bugün bazı parti yöneticileri ile düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı’ndan taleplerini sıraladı.


10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun Türkiye ve Çorum’a hayırlı olmasını temennisinde bulunan Demiran, milletin takdirine, milli iradeye saygı duymanın her Türk vatandaşının görevi olduğunu söyledi. Seçimi kazanan Cumhurbaşkanı’ndan talep ve beklentilerini açıklayan Demiran “Kavgacı olmamalı, birleştirici, uzlaştırıcı olmalı. Devletimizin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermemeli. Eşit ve adaletli olmalı. Anayasa ve kanunlara saygılı olmalı. Hukukun üstünlüğü ilkesine saygı göstermeli.”dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçiminin genel değerlendirmesini yapan Demiran, Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nın aldığı  oy oranının yetersizliğini seçmenin sandığa gitmemesine bağladı. Demiran,“Oy oranlarına baktığımızda AK Parti’nin kendi oylarını cumhurbaşkanlığı seçiminde muhafaza edemediği görülüyor.” Diye konuştu.


Geçtiğimiz seçimlerde Çorum’da bazı mahallelerde İhsanoğlu’na MHP’nin aldığı oydan daha fazla oy çıktığını belirten Demiran, “Ancak köylerde, eğitim ve gelir durumlarının düşük olduğu yerlerde, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun oy oranının düşük olduğu görülüyor.” Şeklinde konuştu.


Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na yönelik eleştirilere katılmadıklarını belirten Demiran, şöyle devam etti; “Bu konuda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezi’ne yapılan eleştirilerin haksız olduğuna inanıyoruz. Çatı Adayı vesilesi ile siyasi görüşü ne olursa olsun, milletin bölünmez bütünlüğü ortak paydasında birleşilmesinin küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu düşünüyoruz.


‘Seçimler eşit ve adaletli ortamlarda yapılmadı’


Seçimler eşit ve adaletli yapılmadı. Bir taraf devletin tüm imkanlarını kullanıp 100 trilyonluk bir bütçe ile seçim çalışması yaparken, diğer taraf imkansızlıklar içerisinde seçim çalışması yapmıştır. Bu anlamda Çorum’da gerek il, gerekse ilçe yönetim kurulu üyelerimiz her türlü maddi sıkıntıları kendi imkanları ile aşmışlardır.


Seçimlerin sükunet ve huzur içinde geçmesinde emeği olan şehir yöneticilerine teşekkür ediyoruz.”




Son Güncelleme: 14.08.2014 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2014-08-14 21:32:55

evet. koltukta oturmakta çok başarılısınız....

Avatar
oğuz @Ahmet 2014-08-16 13:48:17

ahmet efendi,hariçten gazel atma.gel partide fikrini söyle.il başkanımız seni koltuğa oturtur,bir bildiğin varsa orada konuşursun.partide herkes herşeyi söyleyebiliyor artık.ya bir işe yarayın,ya da susun.

Avatar
Vahit Demiran 2018-03-13 15:19:02

Ahmet rümuzu ile yazan zırvalamışsın. Tenekeden de ses çıkıyor. Boş konuşma. Ayrıca gerçek adını yaz da, ne olduğun belli olsun.