'MHP olarak sürekli uyarıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı İl Başkanlığının Ramazan Çadırı İftar Sofrasını ziyaret edip, iftar programına katıldı.

01 Temmuz 2016 Cuma 09:50
'MHP olarak sürekli uyarıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı  İl Başkanlığının Ramazan Çadırı İftar Sofrasını ziyaret edip, iftar programına katıldı.


Aras, İftara sonrası gündeme dair  açıklamalarda bulunarak bir konuşma yaptı.

Aras, konuşmasında şunları ifade etti;


"Bu mübarek günde, kurulan iftar sofrasında Ülkücü gençlerle birlikte bulunmaktan, aynı duaya amin demekten, genç dava arkadaşlarımızla kucaklaşmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.


Ramazan ayı boyunca iftar programları tertip edip, milletimizi mübarek sofralarda buluşturan Ülkü Ocakları il başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza, bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah (c.c.) oruçlarımızı kabul etsin, ülkücülerin birliğini daim etsin.


Ülkü Ocaklarımız, Türk milliyetçiliği düşüncesini benimseyenlerin ve bu düşünceyi geniş kitlelere aktarmayı hedefleyenlerin biraraya geldiği, idealist karakteri her şeyden üstün tutan, milliyetçi ve nitelikli insan yetiştirmeyi vatan borcu sayan bir anlayışın sarsılmaz ve yıkılmaz kalesidir.

Ocaklarımızın kurulduğu günden bu yana taşıdığı temel hassasiyet, Türk milletinin mutluluğu, refahı ve istikbâli üzerine odaklanmış, bütün gayreti Türk gençliğinin bu amaca uygun şekilde yetiştirilmesi olmuştur.


TERÖR RAMAZAN DİNLEMİYOR

Ramazan ayını karartmak ve kana bulamak, maneviyatını ve ruhunu kirletmek için terör mevzi almıştır. İnsan canından ve kanından geçinen insanlık düşmanı caniler sipere yatmıştır.


Terörizmin dini, milliyeti, şerefi ve herhangi bir değeri olmadığı için Ramazan’da da durmamış, bu kutsal ayda da duraklamamıştır.


Genişleyen terör girdabı her gün biraz daha ülkemizi içine çekmektedir. Bu canilerde Allah korkusu yoktur.


TOPLUMSAL HUZUR FELÇ HALİNDE

Toplumsal huzur felç haldedir. İnsanımız bezgin, kaygılı ve gelecekten ümitsizdir. İstikrar masallarının boyası dökülmüş, yalancıların gerçek yüzü deşifre olmuş, foyası ortaya çıkmıştır.

Önceki akşam İstanbul’da son yılların en ağır facialarından birisi yaşanmıştır. Elinde silah, belinde bomba bulunan teröristler Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kan gölüne çevirmişlerdir.


Ülkemizin dış dünyaya açılan penceresi kırılmak, uluslararası seyahatlerin giriş-çıkış kapısı örtülmek istenmiştir.


Hiçbir vicdan sahibinin onay vermeyeceği bir katliam türüdür. Karşımızda hepimizi kahreden, yüreklerimizi kavuran devasa kayıp ve yıkım tablosu vardır.


TÜRKİYE SIRAT KÖPRÜSÜNDE

 Türkiye sırat köprüsündedir. Ne huzurumuz, ne de güvencemiz kalmıştır. Türkiye’nin güvenlik kilidi kırılmıştır. Emniyet duvarları çökmüştür. Bekamız ağır hasarlıdır. Birlik ve dirliğimiz kriz geçirmektedir.


En son 1982’de, Ermeni terör örgütü Asala tarafından Ankara Esenboğa’da düzenlenen saldırıdan 34 yıl sonra, bu kez da katilin IŞİD olduğu söylenen kanlı eylem İstanbul’da yapılmıştır.


Söz artık bitmiştir. Özellikle ileri sürülecek tüm bahanelerin üzeri kanla, kayıpla ve felaketle çizilmiştir. Türkiye artık karar aşamasındadır.


Bizim daha fazla acıya, daha fazla gözyaşı ve menfur terör eylemlerine katlanmamız mümkün değildir. Teröre alışılmasını tavsiye edenler durdukları yeri netleştirmelidir:


Kurtuluş için önce güçlü bir siyasi irade ve istek lazımdır. Türk milleti terörden kurtuluş istemektedir. Eksik olan güçlü siyasi iradedir.


CUMHURBAŞKANI İSRAİLİN PEŞİNDE, HÜKÜMET GERÇEKLERDEN KOPMUŞ

Cumhurbaşkanı İsrail’in peşine düşmüştür. Hükümet ülke gerçeklerinden kopmuştur.


Rusya’dan özürler dilenmekte, İsrail’in peşinden koşmanın merakı devlet ricalini sarmaktadır. Mısır’a zeytin dalı uzatılmakta, Suriye’ye sıcak mesajlar gönderilmektedir.


Elbette bu olumlu atmosferin neyin karşılığı, hangi ödenecek bedellerin tezahürü olduğunu hiç kimse bilmemektedir.


Terör örgütleri bomba atmak, kurşun sıkmak için ortam ve fırsat kollarken, buna karşılık ilkesizler neyi kollamakta, hangi haram ve hıyaneti kervanını korumaya almaktadır?


Teröristler İstanbul’da kol gezerken; emniyet ve istihbarat birimleri nerelerde dolaşmakta, sarayın özel hizmetinde hangi tuzakları, kimlere kurmayı planlamaktadır?


BU ÖRGÜT KİLİSENİN HİZMETKARI, KAFİR VE MÜŞRİKLERİN TETİKÇİSİDİR

Emperyalizmin tasarım ve kanlı bir aracı olan IŞİD, tarihteki tüm barbarlardan daha acımasız, daha zalim, kötülükte daha ileridir.


Allah kelamını ağızlarına alıp masum ve sivil hedeflere saldıran bu aşağılık örgüt, bilinsin ki, Kilise’nin hizmetkârı, kafir ve müşriklerin tetikçisidir.


Türkiye’nin; bölgesel ve küresel hesap ve projeler kapsamında terörle terbiye edilmesi, terörizm kanalıyla susturulması ve bölünmesi için yoğun gayret ve rekabet vardır.


MHP OLARAK SÜREKLİ UYARIYORUZ

Milli birlik ve kardeşlikle, küresel ayak oyunlara cevap verilmedikten, karşı durulmadıktan sonra milletçe varacağımız yer dağılma ve parçalanma olacaktır. 


Biz bu olacakları sürekli ifade ettik, hükümeti uyardık. PKK’yla pazarlığı kesin, çözüm sürecini durdurun dedik.


Türkiye’ye bomba doldurulmuş, Oslo’da itiraf edilen budur, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alın dedik, duymadılar.


 IŞİD’le adınız çıktı, Musul Başkonsolosluğumuza yapılan saldırıya ve konsolosluk çalışanlarının tutsak alınmasına sessiz kalmayın, IŞİD’e karşı gereğini yapın dedik, anlamadılar.


IŞİD’le görüşmeyin, konuşmayın, lütuf beklemeyin, bedeli ağır olur dedik, aldırmadılar. Musul’da geri adım atarsanız, eşkıya sürüsü gün gelir Ankara’ya, İstanbul’a dayanır dedik, dikkate almadılar.

Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nu IŞİD geliyor korkusuyla terk etmeyin, vatan toprağına leke sürdürmeyin, ecdadın kemiklerini sızlatmayın dedik; baktık ki, türbeyi kamyona yükleyip gece yarısı kaçmayı tercih ettiler.


Aynen İsrail’e diz çöküşü zafer diye sunmaları gibi, Şah Fırat dediler, fakat mat oldular, bölgeden dışlanmamıza yol açtılar.


Yanlıştasınız, terörle müzakere değil mücadele edin, bunda da kararlı olun dedik, gecikmeyle kulak verdiler, görünüşte bizim çizgimize geldiler.


Teslimiyetin zirvesine çıkanlar ülkeyi mahvetti. Tavizkarlıkta rekorlar kırıldı.


KORKAKLIĞIN ADI KAHRAMANLIK, ACZİYETİN ADI BAŞARI DİYE SUNULDU:


Korkaklığın kahramanlık, acziyetin başarı, geri adımın zafer diye gösterildiği yılları geride bıraktık.


Bugün ülkemiz, yanlış politika ve kişisel siyasi çıkarlar uğruna savaş alanına çevrilmiştir


İç ve dış politika çökmüştür. Türkiye zordadır. Egemenlik hakları darboğazdadır.


TÜRK MİLLETİNİN BERABERLİĞİ SONSUZA KADAR SÜRECEK

İnancımız odur ki, Türk milleti yapay ayrımlara, sinsi çabalara, terör örgütlerinin provokasyon ve oyunlarına fırsat vermeyerek, beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir.


Bunu başarmak; tarihe, aziz milletimize ve gelecek nesillere şeref ve namus borcumuzdur.


Bu borcun ödeneceği gün artık gelmiştir.


Gün akıllı, sabırlı ve cesur hareket etme günüdür.


Gün kucaklaşma ve kaynaşma günüdür.


Ülkemiz çaresiz değildir. Çare Milliyetçi Hareket Partisidir.


Türkiye’nin milli birliğinin ve kardeşliğinin sigortası olan Milliyetçi Hareket, şimdi büyük bir vicdan huzuru ve gönül rahatlığı içinde geleceğe uzanacak, karşısına dikilen korkulukları birer birer devirecektir.


Bizim çağrımız, Türkiye’nin milli birliğini yıkmak isteyenlere karşı demokratik ve milli bir direniş çağrısıdır.


Allah’ın izniyle çağrımız cevap bulmaya başlamış, AKP, bizim hizamıza geçmişteki onca yanlışından sonra gelmeye başlamıştır.


Bu çağrıyı herkes çok iyi duymalı, manasını çok iyi anlamaya çalışmalıdır.


Bu vesile ile vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize, terör saldırılarında hayatlarını kaybetmiş muhterem vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz.”

Son Güncelleme: 01.07.2016 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.