MHP, 'Sorunlar fuzuli yürüyüşlerle aşılamaz'

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, Türkiye’nin yoğun bir beka mücadelesi verdiğini söyledi.

28 Haziran 2017 Çarşamba 12:38
MHP, 'Sorunlar fuzuli yürüyüşlerle aşılamaz'

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, Türkiye’nin yoğun bir beka mücadelesi verdiğini söyledi.


Milliyetçi Hareket Partisi’nde bayramlaşma bayramın ikinci günü gerçekleştirildi.
Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine MHP MYK üyesi Vahit Doğan, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, “Bayram, birlik ve beraberliğimize vesile olsun.” dedi.

Ramazan bayramının orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz bir kaynağı olduğunu belirten Aras, “Bayramlar; ihtilafların çözüme kavuşması, hiziplerin bitmesi, dargınlıkların unutulması, küsler arasındaki mesafelerin kalkması gereken özel zamanlardır. Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir. Çocuklar sevindirilecek, büyükler hürmetle ziyaret edilecektir. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı; sevgi, muhabbet ve coşku iklimi her şeye rağmen hâkim olmalıdır. Ramazan Bayramı, insanımız arasına ekilmeye çalışılan ayrık otlarının temizlenmesi hususunda bir fırsattır. Bu anlamlı günlerin yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olması milletçe temennimizdir.” dedi.

Türkiye’nin bayramlaşma ruh ve özgüveniyle her meselenin, her açmaz ve karmaşanın üstesinden geleceğine yürekten inandıklarını ifade eden Aras, “İhtiyaç duyduğumuz toplumsal beraberliğimiz, bayramlaşmanın manevi adap ve terbiye halini hayatımızın her alanına taşımakla anlam ve derinlik kazanacaktır.” diye konuştu.

Bölücü terör örgütlerinin Ramazan ayında da kanlı vardiyalarını sürdürdüğünü belirten Aras, Türkiye düşmanlarının Ramazan ayında da boş durmadığını dile getirdi.

‘MİLLETİMİZİN SORUNLARI FUZULİ YÜRÜYÜŞLERLE AŞILAMAYACAKTIR’


Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşünü de eleştiren Aras, “Bugün coğrafyamız savaş alanına çevrilmiştir. Türkiye zordadır. Ortadoğu’da yaşanan insanlık dramı, hak ve hukuk ihlalleri, dökülen kan, coğrafyamızı saran ateş çemberi,  dört bir yanımızı kuşatan şiddet dalgası milletimizi hüzne boğmuştur. Sadece ülkemiz değil, insanlık terörle boğuşmaktadır. Küresel akıl dağılmış, küresel vicdan susmuştur. Türk Milletinin terörle mücadelesine şaşı bakan, terör örgütlerinin sırtını sıvazlayanların terörden şikayetçi olmaları inandırıcı olmamıştır. Türkiye yoğun bir beka mücadelesi vermektedir. Vatan coğrafyasından taviz isteyen, millet varlığımıza kasteden, devletimizden çözülme bekleyen iç ve dış mihraklar pusudadır. Tehditin dozajı fazla, tehlikenin boyutu yüksektir. Milletimizin karşı karşıya olduğu vahim meseleler fuzuli yürüyüşlerle aşılamayacak, engebeli yollarda adalet bulunamayacaktır.


Milli birlik ve kardeşlik ruhu ve şuuru diri olduktan sonra hiçbir hain emel, hiçbir işbirlikçi Türkiye’ye zarar veremeyecektir. İçinden geçtiğimiz karanlık ve sorunlarla yüklü zaman zarfında; asırların şahitliğiyle oluşmuş kardeşliğimizin bozulması, üniter yapımızın sulandırılması hedeflense de, tıpkı bayram günlerindeki gibi aziz milletimizin bütün fertleri bir araya gelerek sahnelenmeye çalışılan kirli oyunları tarihin çöplüğüne atacaklardır. Bu vesileyle aziz milletimizin, Türk-İslam âleminin ve hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.” dedi.


Son Güncelleme: 28.06.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.