MHP’den yaşlılara ziyaret

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve Merkez İlçe Yöneticileri Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunarak çalışanların ve bakıma muhtaç Yaşlılarımızın Ramazan Bayramını tebrik ettiler.

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:39
MHP’den yaşlılara ziyaret

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve Merkez İlçe Yöneticileri Atıl Uzelgün Huzurevi  Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunarak çalışanların ve bakıma muhtaç Yaşlılarımızın Ramazan Bayramını tebrik ettiler.

Huzurevi  Yöneticisi  Abdulhaluk Longa’yı ziyaret ettikten sonra  Huzurevi çalışanları ve Bakıma muhtaç  yaşlılara hediyeler vererek sohbet eden Ramazan Bayramlarını tebrik eden  Onan, şu açıklamada bulundu: 


“Büyüklerin varlığının bağlı olduğu ailenin temel dirliğidir. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Yaşlılara sevgi ve saygıyı göstermek insani görevdir. Onlara baktığımızda aynada kendimizi görmeliyiz.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıtasıdır” demiştir. Geçmişte çok güçlüyken ülke ekonomisine katkı sağlamış nesiller yetişmiş, var gücüyle çalışmış büyüklerimize karşı minnet, sevgi ve saygıyla yaklaşmalıyız. Huzurevinde hem sevinip hem de üzüldüğünü vurgulayan Onan, ”Üzüldüğümüz nokta bu insanlarının ailelerinden ve çocuklarından uzakta olmaları ve buralarda bulunmalarıdır.

Sevindiğimiz nokta ise devletimizin büyüklüğüdür. Şükürler olsun ki hepsi burada çok rahatlar.Bir problemleri olmadıklarını söyleyip huzur içinde yaşadıklarını söylüyorlar. Düzenli olarak buraya gelip bu insanların hayır dualarını almak istiyoruz.

Bu insanların duaları bizler için önemlidir. Büyüklerimizin dualarıyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz”  Değerli büyüklerimizin Ramazan Bayramını  kutluyor, nice sağlıklı mutlu günler temenni ediyor, saygıyla, sevgiyle ellerinden öpüyoruz.”


Son Güncelleme: 28.06.2017 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.