Milletimizin başı sağolsun

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Bitlis'te çığ düşmesi sonucu şehit ve yaralı askerlerimizin olduğu haberinin milletimizi derinden yaraladığını bildirdi

21 Ocak 2018 Pazar 17:50
Milletimizin başı sağolsun

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras. Bitlis’te çığ düşmesi sonucu bazı askerlerimizin şehit olduğu ve yaralandığı haberinin milletimizi derinden yaraladığını, gönülleri yangın yerine çevirdiğini bildirdi.

Aras, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Türk Milleti Pazar günü Bitlis’ten gelen çığ düşmesi sonucu askerlerimizin şehit olduğu haberiyle sarsılmıştır. Terörün ve terörizmin zaten çığ gibi üzerimize geldiği şu günlerde, Bitlis’ten gelen bu haber milletimizi derinde yaralamış, gönülleri yangın yerine çevirmiştir.

Bitlis İli Hizan İlçesi İncirli köyü Giriziyaret tepe bölgesinde “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu’’ kapsamında 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 12.20 sıralarında Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı unsurlarınca icra edilen Arama – Tarama faaliyeti esnasında operasyonda görevli askerlerimizin üzerine çığ düşmüştür.

Çığ düşmesi sonrasında, Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli beş askerimiz şehit olmuş, on iki askerimiz ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

Türkiye’nin terör örgütleri tarafından ablukaya alındığı ortadadır.

Çevremizde gittikçe şiddetlenen, şiddetlendikçe kan, gözyaşı ve acıya neden olan bir ateş çemberi bulunmaktadır.

Birbirini destekleyip, birbiriyle can ciğer kuzu sarması olan ve dahası şer bir müttefiklik ekseninde buluşan terör örgütleri Türkiye’yi dize getiremeyecek, Türk milletini pes ettiremeyecektir.

Milli Mücadele yıllarında olduğu gibi, milletimiz sahnelenen düşmanlıkların üzerine topyekûn gitmektedir.

Türkiye seferdedir, zafer için bir olmak, diri olmak, hep birlikte büyük bir millet gibi davranmak şarttır.

Milliyetçi Hareket Partisi cansiperane mücadele eden şerefli Türk askerinin ön şartsız arkasındadır.

Türk milleti yılgınlık ve gevşekliğe prim vermeden, erinden Genelkurmay Başkanı’na kadar TSK’nın tüm mensuplarının sonuna kadar yanında duracak, dua ve desteğini eksik etmeyecektir.

Bitlis’te ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu’ sırasında çığ düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tedavi altında tutulan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başı sağolsun”

Son Güncelleme: 21.01.2018 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165