Milletin emanetine halel getirmedik

Çorum’un Alaca Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatımlarıyla ilçede hem bir büyük bir değişim ve...

28 Ocak 2014 Salı 17:26
 Milletin emanetine halel getirmedik


Çorum’un Alaca Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatımlarıyla ilçede hem bir büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasına hem de Alaca’nın çehresini değiştirmesine neden oldu. 

Her alanda yapılan hizmetlerle kabuğunu kıran ilçe, Alaca Belediyesi’nin şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarla modern ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan Alaca ilçesini ziyaret etti. Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve AK Parti İlçe Başkanı ümit Tokgöz ile bir grup partili tarafından karşılanan heyet daha sonra belediyenin tamamlanmış ve devam eden yatırımlarını yerinde inceledi.

İlk olarak Ayhan ve Cengizhan Parkı’nı inceleyen heyet, daha sonra sırasıyla Sebze pazarı, İHL kampus arazisi, TOKİ’nin 2. etap için düşünülen arazi yerel seçimlerde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından kullanılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni inceledi.

İnceleme ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, devraldıkları hizmet bayrağı ve emanetini en iyi şekilde koruyarak ilçe halkına layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Milletin emanetine en ufak halel getirmediklerini dile getiren Başkan Eyvaz, hizmet bayrağını daha üst seviyelere taşımak için bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Alaca Belediyesi olarak projeleri hayata tek tek geçirirken en büyük destekçilerinin halk olduğunu dile getiren Eyvaz, enerjilerini hep projelere verdiklerini ve ileriye bakarak yollarına devam ettiklerini belirtti.

İncelemeler sırasında 2013 yılı yatırımları hakkında da bilgi veren Eyvaz, “2013 yılı içerisinde yapımına başlanan Ayhan
ve Cengizhan mahallelerinin ortak kullanacağı bir modern parkı halkımızın hizmetine sunduk. Alaca deresini ıslah ettiğimizde buraya bir de park yapılması sosyal açıdan önemliydi. Hemen harekete geçerek bölgeye içerisinde oyun grupları, havuzları gibi bir çok sosyal donatıyı barındıran büyük bir park kazandırdık. Hizmete sunduğumuz toplumun tüm kesimlerinin beğenisini kazanmış durumda. Yürüyüş parkurumuzun da devamını getirmeyi planlıyoruz” dedi.
2013 yılı içerisinde TOKİ tarafından ilçeye yaptırılan 140 konutun yapımının tamamlandığını belirten Başkan Eyvaz, geçtiğimiz aylarda konutların kura çekilişini gerçekleştirerek hak sahiplerine evlerini teslim ettiklerini hatırlattı. 140 konuttan oluşan TOKİ, yine modern kent olma yolunda önemli bir çalışma olduğunu anlatan Eyvaz, ikinci etap TOKİ konutları için ise arazi üzerinde çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Eyvaz, sebze pazarının üzerini de kapatarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını belirtti.







İHA

Son Güncelleme: 29.01.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.