‘Milli birliğimiz güçlenecek’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin anneleri ile bir araya geldi.

09 Nisan 2017 Pazar 11:58
‘Milli birliğimiz güçlenecek’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin anneleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in de katıldığı programda Hatice Külcü, öğrenci velilerle sohbet etti. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda bulanan Hatice Külcü, Cumhurbaşkanlığı hükümet modelinin Türkiye’nin büyümesi için gerekli olan bir model olduğunu ve yeni sistemle birlikte milli birliğimizin güçleneceğini söyledi.

Kadınların ve gençlerin gücüne inandıklarını söyleyen Külcü, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile seçme-seçilme yaşı 18'e inecek ve yeni Türkiye için biz de varız diyen gençlerimiz de mecliste yer alacak. Biz gençlerimizi güçlü ve büyük Türkiye'nin teminatı olarak görüyoruz. Hemşehrilerimiz 16 Nisan'ın ne kadar önemli olduğunu görecek ve Allah'ın izniyle gereğini yapacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Nisan Pazartesi günü Çorum’a geleceğini hatırlatan Hatice Külcü, “Tüm hemşehrilerimizi bu buluşmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.