Milli Eğitim’den eğitim faaliyeti bülteni

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerinin ve yürüttüğü projelerinin yer aldığı 2017 Faaliyet Bülteni yayınladı.

21 Temmuz 2017 Cuma 14:18
Milli Eğitim’den eğitim faaliyeti bülteni

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerinin ve yürüttüğü projelerinin yer aldığı 2017 Faaliyet Bülteni yayınladı.

Bülten hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “İlimizde eğitim alanında 2016 yılında yapılan faaliyetlerimizden ve yürüttüğümüz projelerden örneklerin yer aldığı “Çorum’da Eğitim” adlı faaliyet bültenini hazırlamış bulunmaktayız.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Çorum’da Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) kapsamında çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Başta Çorum Belediyesi olmak üzere, Hitit Üniversitesi ve çok sayıda paydaşımız olan kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarımızla ilimizde eğitim kalitesini yükseltmek için yerel, ulusal ve uluslararası projelerle geleceğe yol gösteren çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve daha kaliteli ortamlarda öğrenim görebilmeleri için Bakanlığımızın desteği ile eğitimle ilgili ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlar yapıyoruz. Bültenimizde son bir yılda ilimizde gerçekleştirdiğimiz projelerimizi ve diğer çalışmalarımızı özetlemeye çalıştık.  Bu vesileyle ekip ruhuyla yürüdüğümüz bu kutlu yolda tüm yönetici, öğretmen ve diğer mesai arkadaşlarıma;  “Çorum’da Eğitim” adlı 2016 yılı faaliyet bültenimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.





Son Güncelleme: 21.07.2017 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.