Milli Güreşçi başkanlığa aday

Milli Güreşci Fevzi Çakmar, Boğazkale belediye başkanlığına aday adayı.

11 Ekim 2018 Perşembe 09:38
Milli Güreşçi başkanlığa aday

Sungurlulu Milli Güreşçi Fevzi Çakmar, Boğazkale belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Fevzi Çakmar, yaptığı açıklama da, Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimlerde, AK Parti’den Boğazkale Belediye başkanlığı için aday aday oluğunu söyledi.

Çakmar, “Tarihi M.Ö. 5000’lere dayanan Boğazkale’miz sahip olduğu beşeri potansiyeli değerlendiremediğinden hak ettiği yere gelememek bir yana her geçen gün kan kaybetmektedir. Boğazkale’nin makûs talihini değiştirmek için yüreğinde memleket sevgisi olan herkes imkân ve kabiliyet ölçüsünde sorumluluk almalıdır.” dedi.

Fevzi Çakmar, şöyle devam etti, "Bu itibarla; Boğazkale’nin tarihsel varlığına, değer ve emanetlerine sahip çıkmak için, birbiriyle kaynaşmış, kucaklaşmış, kenetlenmiş bir Boğazkale için, Boğazkale’nin her alanda gelişmesini ortak amaç haline getirmek için, Boğazkale’yi daha yaşanır bir yer haline getirmek için, hamaset değil icraat üretmek için, Boğazkale’yi büyük bir aile yapmak için, birilerinin figüranı değil, Boğazkale’nin sesi olmak için, Boğazkale halkının konuksever ve şefkat dolu yüreğine sığınarak, 24 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Boğazkale ilçemizden AK Parti'den Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğumu açıklıyorum. Partimizin yetkili organlarının onayı ve Boğazkale halkının teveccühü neticesinde Başkan seçilirsem; vizyoner bir yönetim anlayışıyla, saygı, sevgi, tevazuuyla, mensubu olduğum davanın hizmet etme anlayışıyla, bilindik yöntemlerin ve klasik uygulamaların dışında bir yönetim anlayışıyla, yüksek bir fedakârlık anlayışıyla gecemi gündüzüme katarak, ihmallere, başarısızlığa kılıf bulmadan, ortak bir akıl ve müzakere ile Boğazkale için çalışacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Samimi bir hissiyatla Boğazkale’mize hizmet etmek anlayışıyla aday adayı olacak herkese muvaffakıyetler temenni ederim.”

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165