Milli İrade Platformu’ndan sert çıkış

Milli İrade Platformu, TTB ile başlayan, ana muhalefetin güvenlik güçlerine yönelik iftiraları ile devam eden sürecin devletin itibarını çökertme girişimleri olduğunu açıkladı.

06 Kasım 2022 Pazar 15:13
Milli İrade Platformu’ndan sert çıkış

Milli İrade Platformu, TTB ile başlayan, ana muhalefetin güvenlik güçlerine yönelik iftiraları ile devam eden sürecin devletin itibarını çökertme girişimleri olduğunu belirterek,”Milli menfaatlerimizi zedeleyerek birlik ve beraberliğimize sekte vurmayı amaçlayan bu anlayışın içeride sözcülüğünü yapanların, bölgesinde ve dünyada en etkin güç haline gelen ve artık oyun kurucu bir unsur olan devletimize ve 100. Yılını kutlamaya hazırlanan Cumhuriyetimize yönelik bu hadsiz iftira girişim ve kurgularını şiddetle lanetlediğimizi beyan ederiz.”denildi.

Platform adına Mustafa Lek tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Meşruiyeti milletimizin değerlerinde ve vicdanında aramak yerine emperyalist, siyonist, sömürgeci sermaye odaklarında bulmaya çalışanlar, onlara hizmet etmek adına ne yapacaklarını şaşırmış; gaflet, dalâlet ve hıyanet içinde aciz bir duruma düşmüşlerdir.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri için "terör örgütü" diyemeyenlerin, PKK yandaş ve destekçileri ile kol kola gezmeyi maharet sayanların, milletimiz ve devletimizin en saygın kurumlarına iftira atma yarışına girmeleri ise feraseti üstün milletimizce ibretle izlenmektedir.

TTB ile başlayan iftira kampanyası başka bir boyuta taşınarak devletimizin güvenlik güçleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hedefe konmuş, uyuşturucu ve kara para aklama iftiraları ile uluslararası kamuoyu ve sermaye piyasalarında devletimizin itibarı çökertilmeye çalışılmaktadır.

Bu hadsiz ve asılsız iftiralar ile yapılmak istenen bellidir.

Bu müfterilerin  devletimizi uluslararası mahkemelerde yargılatma hevesi ile yaptıkları kirli kampanyaların hepsi boşa çıkacaktır.

Milletimizin hafızasına kaydedilen bu kirli kurgular tıpkı diğerleri gibi yıllar geçse de unutulmayacak ve maşeri vicdanda lanetle anılacaktır.

Milli menfaatlerimizi zedeleyerek birlik ve beraberliğimize sekte vurmayı amaçlayan bu anlayışın içeride sözcülüğünü yapanların, bölgesinde ve dünyada en etkin güç haline gelen ve artık oyun kurucu bir unsur olan devletimize ve 100. Yılını kutlamaya hazırlanan Cumhuriyetimize yönelik bu hadsiz iftira girişim ve kurgularını şiddetle lanetlediğimizi beyan ederiz.”

Son Güncelleme: 06.11.2022 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2022-11-06 17:50:49

SEÇİM YAKLAŞTIYA ARTIK YALAKALIK İŞLERİ DE ÇOĞALIR. MİLLİ İRADE PLATFORMU BİR KEREDE YAPILAN YÜZLERCE YANLIŞTAN ÜÇÜNÜ SÖYLESEDE İNANDIRICI OLSA

Avatar
İskilip 2022-11-06 17:16:57

Sakalı bıyığı kesen Lek, Zeki Müren e benzemiş, herhalhe vekilliğe soyundu?

Avatar
Kıraç 2022-11-06 21:20:46

Seçim yaklaştıkça yok milli irade platformu, Yok özgür-der vs konuşmaya ve seçime yön vermeye çalışuyorlar.Arkadaşlar mafyacıları kara paracılar.devleti ve milleti dolandıranlarla devleti spuanlarla,dünyanın kirli kişileri ile boy boy poz verirsen böyle düşünülür. Kısacası; BANA ARKADAŞINI SÖYLE SENİN KİM OLDUĞUNU SÖYLEYİM.Etmeyin yapmayın sizler ahlaklı, dürüst kişiler toplıluğusunuz.yanlışa ortak olmayın

Avatar
Gerçek aci 2022-11-07 02:29:33

Belediyeden hiçbir iş yapmadan maaş al rahatına bak ağzından din iman lafını düşürme... Mustafa lek Allah görüyor.bizim çocuklar kpss diye ömrü geçiyor senin gibilerde Seleften geçiniyor.. yıllardır haketmedigin Maaş alıyorsun.. Vebali ağır unutma

Avatar
Ahmet 2022-11-06 18:32:36

Ülke işgal ediliyor Milli İradeciler. Fincancı cezasını çeker de ülkeye doldurulmuş ipsiz sapsız milyonları ne yapacaksınız?

Avatar
Çorum 19 2022-11-07 07:58:49

Jeton geç düşmüş sizden birşey olmaz

Avatar
Kenann 2022-11-07 10:29:59

Sen ve senin gibiler tek bir derdi vardır. KENDİ KESELERİ.. Utanmadan edebiyat yapıyorsun?

Avatar
İSKİLİPDEN 2022-11-06 22:39:30

İskilip Meslek Yüksek Okulu,
İskilip Tosya yolu,
İskilip Çorum ve İskilip Çankırı yolu ile Kale restorasyonu bence artık bunlar sizin notunuz.
Reisin hızına yetişemediniz.

banner165