Milyonlarca insan Çorum'u tanıyor

#Herkes Yapamaz# tanıtım filminden sonra kentin tarihi ve kültürel değerleri milyonlarca insanın ulaşım noktası İstanbul Havalimanı'ndaki ekranlarda yerini aldı.

18 Temmuz 2019 Perşembe 13:07
Milyonlarca insan Çorum'u tanıyor

‘Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz’ tanıtım filminden sonra kentin tarihi ve kültürel değerleri İstanbul Havalimanı ekranlarında yerini aldı.

İstanbul Havaalanı dış ve iç hatlar ile havalimanı girişindeki dijital ekranlarında Çorum’un tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtılıyor.

Arter Reklam Başkanı hemşehrimiz Cevat Olçok'un katkılarıyla Türkiye genelinde başta büyük şehirler olmak çok sayıda Anadolu kentinde Çorumlu’nun yaptığını #Herkes Yapamaz# tanıtım filmi billboardlara girmişti.

Milyonlarca yerli ve yabancı konuğun ulaşım noktası olan İstanbul Havaalanı’nda ise hem tanıtım filmi hem de kentin kültürel ve turistik değerleri ekranlarda yerini aldı.

Son Güncelleme: 18.07.2019 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Ersayın 2019-07-18 13:44:54

Ne söyleyebilir ki gönülden tebrikler. Katkı verenlerden Allah razı olsun.
Siyasetçilerden de katkı bekliyoruz. Her siyasi parti kendi teşkilatlarına her kademeye kampanyayı ulaştırmalı, "YANLIŞ BİLGİ VE ALGI DEĞİŞMELİ!" Olçok Ailesine bilhassa tüm Çorumlular olarak müteşekkiriz..

Avatar
Alkışlarla 2019-07-18 18:11:19

Çorumlumun yaptığını herkes yapamaz cümlesi her ortamda kullanılmalı.. üzerimize yapışan ifade tersi ile bu şekilde değiştirilmeli.. konferanslarda panellerde oturumlarda gerekirse kısa filmler izletilmeli.. çok güzel bi kampanya .. emeği geçen herkesten Allah razı olsun